2777
2789
عنوان

تجربه ی عمل PRK

| مشاهده متن کامل بحث + 471 بازدید | 69 پست
خپ شما چند وقته عمل کردین؟

من فقط یک کلمه بهت میگم شر تو زندگیت ننداز عینک سبک راحت بخر تمام من دوساله و صدتا دکتر رفتم پیش فرشید محمدی هم عمل کردم تهران بیمارستان فوق تخصصی افتاب

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من لازک پی ار کی کردم دو سال قبل 

راضیم هنوز برگشت نداشته. تنها عوارض کمی خشکی چشم بود که باهام مونده این بستگی به خودت و مهارت دکترت داره که خوب از آب دربیاد. دکترم میگفت اون موقعی که قرنیه رو برش میدن همه از ترس یه تکونی میخورن و همین رو نتیجه اثر میذاره، حالا من یه ذره هم تکون نخوردم چون میدونستم چطوریه و عوارض نداد. دکترم جلیل امیدیان بود

یه هفته مراقبت داره حدودا،تا سه روز نباید نور به چشمت بخوره و گوشی و وسایل الکترونیکی دست بگیری،تا یه هفته هم پانسمان داخل چشمته و حمام و اب زدن به صورت ممنوعه

ماورای باورهای ما، ماورای بودن ها و نبودن های ما، آنجا دشتی‌ست فراتر از همه‌ی تصورات راست و چپ؛ تو را آنجا خواهم دید.        

اصلا استرس نداشته باش منم یکم استرس داشتم ولی خو طبیعی بود

اول که رفتیم یه رضایت نامه دادن پر کردیم منتطر شدیم تا دکتر بیاد

از یکساعت قبل صدامون کردن رفتیم داخل

۳ مرتبه قطره ریختن . دوتا قرص استامینوفن و دیکلوفناک دادن خوردیم بعد یه کلاه دادن سرمون

یه بگ هم دادن که توش اب میوه و قرصا وقطره وعینک افتابی بود

دکتر اومد صدا کردن رفتم داخل دوباره قطره ریختن ،بتادین زدن

یه پلاستیک چسبوندن روصورت

دستیاره گف اصلا نترس نه تیغ داره نه برش نع خون

همزمان هی حرف میزد

بعد دودقه گف نور قرمز ونگاه کن تمام بعدم اون یکی چشم وتموم شد کلا ۱۰ دقه

بعدم اون چسب وکند کل صورتم اپیلاسیون شد😆😆

گفت بفرما بیرون ساعت ودیدم کیف کردم😁

اینم تجربه من😁

دکترت کی بود؟

عمل سخت چرت و پرت با عوارض زیاد اصلا علم نگاهش نکن یه عمل زیباییه ، اول عینک بعد لنز نرم سمت عمل نرو به هیچ عنوااااان چه فمتولیزیک چه اسمایل همه چرت و پرتن 

22

خب الان خوش موقعست ولی بی عوارض نیست برادر من ۲۰سالش بود عمل کرد الان ۴۰سالشه یکم برگشته و تنبلی چشمم گرفته ب هر حال خوب بود ک خودشون عمل میکردن اما باید تا اخر عمرت خیلی از چشمت محافظت کنی  و اینکه روز اول بعد عمل برای من خیلی دردناک بود بعد دردش رف

کاربری،سال۱۳۸۹ هستم ک رمزشو گم کرده 😒
اصلا استرس نداشته باش منم یکم استرس داشتم ولی خو طبیعی بوداول که رفتیم یه رضایت نامه دادن پر کردیم م ...

وای خدا خیرت بده🥲شما چندسالته و آستیگماتت چند بود؟‌ من خیلی میترسم واییی

ساعت رو شفاف دیدی بله لنز پانسمان تو چشمت بود بگو لنز رو درآورد چی دیدی؟ مردم رو تشویق به این عمل‌ها ...

حالا تا راضی نبودی  جداس 

هرکس انجام داده تاحالا راضی بوده من ناراضی ندیدم!!!

بعد در اوردن لنز دید انگار جلو چشمم مه بود!! ولی خب خوب شد بعد دوهفته

چند نفر ب تاپیکم جواب دادن خیلی ترسوندن منو، میگن خوب نیسسسس واییییی

نه نترس اصلا خود دکتر گف درصد کمی ناراصین وچشمشون برمیگرده دیگه مشکل از دکتر نیست!

من توفامیل سری اولی که سال ۸۳ لیزر اومد چندین نفرانجام دادن  هنوز چشمشون برنگشته

من اصلا تو تاریکی کور کورم به خدا آدمها رو به زور میبینم با عینک مثل عقاب بود چشممم

حالا مورد شما که فرق داره

ولی من شماره چشمم بالای پنج بود با عینک خیلی به مغزم فشار میومد و سردرد میگرفتم،دکتر گفت باید عمل کنم. عینک خیلی بد بود برام الان واقعا راحتم

ماورای باورهای ما، ماورای بودن ها و نبودن های ما، آنجا دشتی‌ست فراتر از همه‌ی تصورات راست و چپ؛ تو را آنجا خواهم دید.        

حالا تا راضی نبودی جداس هرکس انجام داده تاحالا راضی بوده من ناراضی ندیدم!!!بعد در اوردن لنز دید انگ ...

خوب دیگه پس نگو بلند شدم دیدم خوب بود چندین ماه طول میکشه تا خوب بشه بعد ماه‌ها من فکر میکردم سنگریزه تو چشممه یا خرده شیشه چشم نباید دست بخوره الان شما راضی هستی فردا معلوم نیست چه بلایی سر چشمت بیاد آب سیاه بگیره قوزقرنیه بگیره برو عوارضش رو بخون بعد تز بده به مردم

حالا مورد شما که فرق دارهولی من شماره چشمم بالای پنج بود با عینک خیلی به مغزم فشار میومد و سردرد میگ ...

دید شبتون چه طوریه؟ من شب کلا کورم با پخش نور شدید با هاله بینی دور نورها کلا پشیمونم چون با عینک راحت بودم

حالا مورد شما که فرق دارهولی من شماره چشمم بالای پنج بود با عینک خیلی به مغزم فشار میومد و سردرد میگ ...

این عمل رو خیلی ساده نشون میدن اما من اصلا خوشم نیومد و درد شدید داشت تا چندروز تا چندماه هم خشکی شدید چشم که واقعا داغون کننده بود با تاری و دید داغون الانم شب افتضاح