2777
2789
عنوان

تجربه ی عمل PRK

| مشاهده متن کامل بحث + 471 بازدید | 69 پست

چشم حساس میشه یکبار دو سال بعد عمل اتفاقی افتاد زدم تو صورتم فقط ببار زدم چشم چپم جرقه زد چقدرررر دکتر دوا کردم .. یکبارم چند ماه پیش حوله شستم سنگین شد بلند کردم اب بکشم چشم راستم جرقه رد با این دوتا اتفاق کلی مگس پرانهای چشمم زیاد شدن ب نور حساس شدم یکچیز بیرنگم گاهی میاد جلو دیدم میگیره خسته شدم

کاربری،سال۱۳۸۹ هستم ک رمزشو گم کرده 😒

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ماه های اول چشم دیدش خوبه اما عالیه بعد کم کم نزدیک بینم ضعیف تر شد البته دکتر گفته بود دورت خوب میشه نزدیکت ضعیفه ضعیف تر میشه

کاربری،سال۱۳۸۹ هستم ک رمزشو گم کرده 😒
توروخدا ؟ اخه چرا؟

من آدم فوق العاده حساسیم از چندنفر پرسیدم گفتن راضی هستیم منم رفتم عمل کردم الان شبها داغون میبینم روزم خوب نمیبینم کلا دیدم داغونه اما شب افتضاح تمام نورها پخش دور نورها هاله صدمتر چشم من ضعیف بود اما دیدم با عینک عالی بود صدتا دکتر رفتم میگن عوارض عمله اگه آدم حساسی نیستی عمل کن اگه مثل من حساسی اصلا چون آخرین دکتر بهم گفت ما این عملها رو برا شما نذاشتیم که مداوم عینک زدی برای افراد شوت گذاشتن که با نمره ۵بدون عینک میچرخن

اصلا استرس نباشمن یک ماه پیش انجام دادموقتی بلند شدم ساعت وشفاف دیدم کیف کردم😍🤩

ساعت رو شفاف دیدی بله لنز پانسمان تو چشمت بود بگو لنز رو درآورد چی دیدی؟ مردم رو تشویق به این عمل‌های کثافت نکنید

خانوم شما استیگمات چشمات چند بود؟ این خیلی مهمه

من اصلا استیگمات نداشتم سه ضعیف بود همین الان استیگمات نامنظم شده که هیچ عینکی حلش نمیکنه دکتر خودمم میگه میخواستی عمل نکنی