2777
2789
عنوان

تجربه ی عمل PRK

| مشاهده متن کامل بحث + 471 بازدید | 69 پست
من دارم تجربه ام رو میگم که راضی هستم اکثرا هم راضی هستن و عوارض فاجعه بار نداده. هر کسی حق داره نظر ...

به شما گفتم که کسی ازتون پرسید عوارضش هم بدونید و دیگران رو گمراه نکنید همین

به شما گفتم که کسی ازتون پرسید عوارضش هم بدونید و دیگران رو گمراه نکنید همین

من تا ابد این عمل رو به همه توصیه میکنم. شما هم به ترسوندن بقیه طبق اقلیت اماری که عوارض دادن ادامه بدید. روز خوش 

ریپلای بزنید دیگه جواب نمیدم

ماورای باورهای ما، ماورای بودن ها و نبودن های ما، آنجا دشتی‌ست فراتر از همه‌ی تصورات راست و چپ؛ تو را آنجا خواهم دید.        

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عمل کردی؟

سلام عمل کردم واقعا دید م خوبه، مشکلی ندارم و گاهی تار میشه دید‌ م، شما حتما یه سر بیا کرمانشاه من پیش پروفسور لیلا رضایی عمل کردم که کمکت کنه چشات اوکی شه عزیزم

سلام عمل کردم واقعا دید م خوبه، مشکلی ندارم و گاهی تار میشه دید‌ م، شما حتما یه سر بیا کرمانشاه من پ ...

۵روزه خوب شدی؟ مطمئنی خوب میبینی حداقل دوماه زمان لازم داره تاری از بین بره فکر کنم شوخی میکنی😁🤣

سلام عمل کردم واقعا دید م خوبه، مشکلی ندارم و گاهی تار میشه دید‌ م، شما حتما یه سر بیا کرمانشاه من پ ...

نگفت تا چه شماره ای عمل می‌کنند.

سبز کجا بود بابا جان ! خاکستر شدیم

۵روزه خوب شدی؟ مطمئنی خوب میبینی حداقل دوماه زمان لازم داره تاری از بین بره فکر کنم شوخی میکنی😁🤣

من همون لحظه از عینک هم بهتر دیدم، الان روز هفتمم و هر روز دارع دید م بهتر میشه ، تا روز پنجم لنز پانسمان ک رو چشمم بود یکم کدر میشد گاهی ولی بعد از اون عالی شده بخدا