2777
2789

این هفته رفته بودیم مسافرت شمال مادرشوهرم هم کلا هر زنی رو ببینه و بخواد راجع بهش حرف بزنه شروع میکنه از خوشگلیاش و توانمندیش در مخ زدن میگه مثلا میخواد منو ناراحت کنه یا بترسونه که شازدشو از چنگ من در نیارن🤣 حالا این بار صد بار گفت زن های شمالی اصلا مراعات نمی‌کنند با لباس های فوق باز میان بیرون با مردها میگن میخندن مردها رو تور میکنند رسیدیم رشت اون قدر اونجا محجبه دیدم تو خیلی شهرهای مذهبی ندیده بودم اونایی هم که آزاد بودن سرشون به کار خودشون بود و کاملا قیافه ها معمولی اندامشون معمولی رفتیم خرید فروشنده ها از قیافه خود من تعریف می‌کردند از قوم ما تعریف می‌کردند که خانماش از نظر قیافه و کدبانویی خوبن مادرشوهرم میگفت جلب مشتریه باور نکن نمیدونم مشکلش چیه ولی خوب ضایع شد 

مادرشوهرت غلط کرده شمالیا خوش پوش و نازن ولی مخ نمیزنن تلزه تو همه قومیت ها خوشگل هست ما ایرانیا تقریبا همه ی شکلیم من با تموم قومیت ها تو کرج هستم

میشه لبخند بزنی؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

والله مخ زنی مگه به شهر و اینجور چیزهاست 

⁩راضی بودن به مشیت الهی آرتور أشی قهرمان تنیس جهان در سال 1983 بود که بر اثر تزریق خون آلوده به ویروس ایدز به این بیماری مبتلا شد و در بستر مرگ افتاد. در جواب نامه طرفدارانش پاسخی داد که پاسخی تاریخی در جهان شد. او پرسیده بود من از این کار خدا در حیرتم که چرا در بین این همه انسان بد، خداوند تو را برای این ویروس انتخاب کرد؟ اشی در پاسخ گفت: در سال 50 هزار کودک در جهان تنیس بازی می‌کنند. 5 هزار نفر آن‌ها حرفه ای می شوند و 500 نفر برای جام جهانی برگزیده می شوند. و از میان آن‌ها 4 نفر انتخاب شده و به نیمه نهایی می‌رسند. آن گاه که جام جهانی را با غرور در دستانم گرفته بودم هرگز نگفتم خدایا چرا از بین این همه تنیس باز مرانفر اول جهان برگزیدی؟ و اکنون نیز که در دام بلایش گرفتار شده ام هرگز نخواهم گفت خدایا! چرا مرا به این خون آلوده انتخاب کردی؟ و این مقام مثبت اندیشی و شکر و توکل و رضا به حضرت حق است.‌

کلا مذهبی های شمال کشور کم نیستن،شل حجاب هاشونم همین طور ،اما در مجموع خانم های بی حیایی ندارن که اهل مخ زدن و این چیزا باشن حتی اونایی که حجابشون ضعیفه ،اونا سبک زندگیشون یکم متفاوت تره با بقیه اقوام یکم‌روابطشون زیادی باهم گرمه اما من حقیقتا ندیدم تابحال چیزای اسنجوری بینشون ،چون اونجا فامیل و دوست زیاد داریم شناخت دارم

دوست خوبم لطفا درخواست دوستی ندهید متشکرم