2777
2789
عنوان

خداوند به فرشتگان فرمودند

196 بازدید | 26 پست

خلیفه ای در زمین قرار میدم به او سجده کنید ولی فرشته ها گفتند ولی این که فساد میکند و خونها میریزد ولی خداوند رازی را در مورد خلقت انسان می دانست که کسی نمیداند ! به نظرتون اون راز آفرینش خلقت انسان چیه؟ چرا اصلا یک بعد زمینی و حیوانی یا حتی شاید درنده داره؟؟ چرا با وجود این نفس بازدارنده از نور باز هم ممکنه از اسما خدا خبر بده؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فرمود...ند ؟ 

دیشب همه شب در برم آن سلسله مو بود             من بودم و او بود           می بود و سه تاربود و صبا بود و سبو بود  من بودم و او بود   دامان چمن پر گل و در دامن گلزار        من بودم و دلدار   مه دلکش و گل نغز و هوا غالیه بو بود    من بودم و او بود

توی دینی در مورد بحث اختیار خوندم

انسان اختیار داره که چه راهی انتخاب کنه

و اگر راه عصمت و پاکی و تقرب به خدا انتخاب کنه

انقدر به مراتب عالیه و والایی میرسه که قابل گفتن نیست 

مثل آیت الله بهجتـ

خداوند خودش بهتر میدونه که حکمتش چیه

لایک نکنید !

منم همین قسمت که خدا میگه من چیزی میدانم که شما نمیدانید برام جالبه که خدا چی رو میدونه 

یا حروف مقطعه که رمز بین خدا و پیامبره

یکی سال۱۴۰۱ تو کاخش نشسته بود توییت میزد بچه های شما اونور آبن بچه های ما میمیرن . سه سال بعد خودش و بچه هاش اونور آب بودن که فرماندهان ما با بچه هاشون شهید شدن ..........🇮🇷

توی دینی در مورد بحث اختیار خوندمانسان اختیار داره که چه راهی انتخاب کنهو اگر راه عصمت و پاکی و تقرب ...

ولی اون خلیفه خدا نشد. این حرف خدا راجب اون جانشینه ابدیه که در روایات ما حضرت مهدی عج هست

حروف مقطعه چیه؟

همونا که اینطوری خونده میشه 

طه = طا ها 

یکی سال۱۴۰۱ تو کاخش نشسته بود توییت میزد بچه های شما اونور آبن بچه های ما میمیرن . سه سال بعد خودش و بچه هاش اونور آب بودن که فرماندهان ما با بچه هاشون شهید شدن ..........🇮🇷

به نظرم شیطان حرف درستی زد که گفت انسان دنیا رو به گند میکشه و سجده نکرد

خدایا هرکس هرچیزی برای من خواست اول همون چیزو به خودش بده🤲🏻 من از همونام که نه مذهبیا قبولشون دارن نه غیرمذهبیا ترکیبی و حد وسطم😊 با بحث کردن با من نمیتونی عقاید و نظرات منو عوض کنی اگه دیدی تو بحثی جوابتو ندادم بدون در حدی نبودی که جوابتو بدم😏