2777
2789
عنوان

تینت لب

73 بازدید | 11 پست

خانمای عزیز چه مارکی برای تینت لب پیشنهاد میدید که خودتون راضی هستید ؟چقدر ماندگاری داره ؟

ای که مرا خوانده ای راه نشانم بده❤                       

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خودم نخریدم خواهرم داشت خیلی خوب بود 

تینت بالم گلدن رز

یکی سال۱۴۰۱ تو کاخش نشسته بود توییت میزد بچه های شما اونور آبن بچه های ما میمیرن . سه سال بعد خودش و بچه هاش اونور آب بودن که فرماندهان ما با بچه هاشون شهید شدن ..........🇮🇷

من واترتینت دوست دارم. بنفیت دارم خیلی خوبه. ولی اگه یه تینت ماندگاری بالا میخوای nyx بگیر.

مرسی عزیزم 

بنفیت بزنیم از صبح تا ظهر میمونه؟ بقیشون چی؟

مرسی عزیزم بنفیت بزنیم از صبح تا ظهر میمونه؟ بقیشون چی؟

اگه چیزی نخوری آره میمونه. اگه ساندویچ بخوری پاک میشه. Nyx در واقع لیپ گلاس هست که تینت میکنه. خودش خیلی پررنگ هست و وقتی پاکش کنی به نظرم رنگش قشنگ و خوب میشه. میگن ۱۲ ساعت میمونه. این عکس رنگای مختلفش هست. بالایی لیپ گلاس هست و پایینی وقتیه که گلاس رو پاک کردن.

اگه چیزی نخوری آره میمونه. اگه ساندویچ بخوری پاک میشه. Nyx در واقع لیپ گلاس هست که تینت میکنه. خودش ...

مرسی عزیزم 

دنبال یه چیزم که تا ظهر که سرکارم رو لبم بمونه آب زیاد میخورم سر کارم رژ و پاک میکنه شما چی پیشنهاد میدید؟

مرسی عزیزم دنبال یه چیزم که تا ظهر که سرکارم رو لبم بمونه آب زیاد میخورم سر کارم رژ و پاک میکنه شما ...

میتونی همینایی که گفتم بزنی. تینت بنفیت خیلی طبیعیه. انگار هیچی نداری. ولی اگه پوست لبت خشکه چون خیلی رقیقه شاید خیلی قشنگ نشه. نیکس هم میتونی بزنی بعد نیم ساعت پاک کنی. ولی من خودم وقتایی که میخوام رژم طولانی بمونه میبلین مدل super stay میزنم. مدل براقش. اگه ساندویچ نخوری به راحتی ۱۶ ساعت میمونه. با آب و غذا خوردن با قاشق پاک نمیشه اصلا. باید با پاک کننده دو فاز پاکش کنی.