2777
2789
عنوان

تو تحقیقات راجب نامزدم بد گفتن

| مشاهده متن کامل بحث + 704 بازدید | 29 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم خیلی ساده ای هنوز پسرا و بازیگر بودنشون نشناختی خام دوتا قربون صدقع شدی !! و اینکه چون درگیر مشکل خانوادش شد دلیل ب با مسئولیت بودنش نیس اما تو دلت میخواد باورش کنی داری زور میزنی مثبتها ببینی ! 

و اینم بگم همه این رفتارها خوبش برا اینه ک هنوز بدستت نیاورده بزار بدستت بیاره میبینی تمام شنیده هات راجب تحقیقات راست بوده 

فیلم ملی و راه های نرفته اش را ببین !! 

خانواده خیلی مهمه ببین تو چه خانواده ای بزرگ شده احترام چقدر تو خونهشون رعایت میشه تحقیق هم بیشتربکنید از کسای دیگه

هواي نبودنت داره خفه ام ميكنه بابايى  لطفا براي باباي آسمونيم صلوات بفرستين🖤خداي من شكر 

گلم تحقیقات حسادت زیاد توشون هست

یه ماشین میخاستیم بگیریم یه نفر گفت فلانه خرابه نگیرینیش من چشمم ماشین رو گرفت خوشم اومد ازش و  خریدمش 

بعد مدتی فهمیدم اون خودش میخاست بخرش ک جلوی منو میگرفت

دوستان ممنون میشم صلواتی برای شهید سجاد زبرجدی و شهید ابراهیم هادی بفرستید🙏🏻🌺

عزیزم خیلی ساده ای هنوز پسرا و بازیگر بودنشون نشناختی خام دوتا قربون صدقع شدی !! و اینکه چون درگیر م ...

چرا ایقد بدبینی 

دوستان ممنون میشم صلواتی برای شهید سجاد زبرجدی و شهید ابراهیم هادی بفرستید🙏🏻🌺

امکان داره اون آدما قصد ضربه زدنشو بهش داشته باشند از یک طرفی هم ممکنه بخوان حقیقت رو گفته باشن شما باید بیشتر تحقیق کنید.رفیق که نمیاد بده دوسشو بگه حواستو جمع کن.مشاوره قبل ازدواج واجبه

شما با خرید از فروشگاه های بزرگ یک ویلا بر ویلاهای صاحبان سرمایه اضافه سوپرمارکت های کوچک رو ازبین میبرید.حق انتخاب با خودتان

یه مشاور حاذق پیدا کن برو پیشش

جریانو بگو بذار اون زیر و بم رفتارشو دربیاره

بعدم اگه اوکی بود نامزد شو و فوری عقد نکن که رفتارش رو با خانواده خودش و خودت ببینی و تو موقعیتای مختلف بسنجیش

در مورد مسئولیت پذیری هم با توجه به سن و سال و شرایط زندگیش میتونی یه حدسی بزنی. بالاخره آدم اگر مسئولیت پذیر باشه تو هر سنی باید یه حداقل هایی رو داشته باشه با توجه به شرایط خانوادگیش