2777
2789
عنوان

مامانم اعصابمو خورد کرده

80 بازدید | 4 پست

دیشب ما کلی یه مسئله بیخودی بحث داشتیم.مامانم خیلی به نحوه ی رفتارم با بقیه گیر میده خداوکیلی دختر بی ادبی نیستما فقط دلم نمی خواد مامانم هی بهم بگه این کارو بکن اون کارو نکن.دیشب سر اینکه بهم میگن تو بلد نیستی چجوری با بقیه صمیمی باشی و گرم بگیری بحث می کردیم.بهم میگه تو خیلی سرد و خشکی با کسی گرم نمی گیری.میگم مامان من من اصولا تو رفتارم با همسایه ها یا آشناها آدم خنثیی هستم میگه تو آبروی مارو می بری هر وقت همسایه ها میان خونمون تو نمیای پیششون بشی خب یکی نیست بگه مادر من خیلی بحثای جالبی دارین که انتظار دارین منم بشینم ور دلتون بهتون گوش بدم کل بحثتون درمورد مردمه دیگه.تازه از همسایه هامونم زیاد خوشم نمیاد یه جورین نچسب و رُکِ بی ادبن

بحث دیروز من با مامانم :

خیلی جدی بهش گفتم من نمی‌تونم ادم دو رویی باشم وقتی از کسی خوشم نمیاد چرا باید تو روش بخندم و بگم واااایی عزیزممم خسلی خوشحال شدممم دیدمتتت

از بس مامانم و داداشم اینو بم گفتن حس میکنم ادم یبس و خشک و مغروریم که هیچکس نمیتونه باهام صمیمی شه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دقیقااا منم همچین وضعیتی دارم

هرکاری که باهاش راحت تری بکن

چیزی که نیستیو هیچوقت قبول نکن منم نمیتونم قبول کنم

شما احتمالا اگه یه فرد دیگه ای به غیر از مادرتون مثلا یه ادم رندوم بهتون میگفت اینقدر حرص نمیخوردید اتفاقا سر و تهش هم میاوردید به هم ولی خب ماها هرچقدر ديگران برامون مهم نباشن یسری ادما خیلی مهمن واسمون درحدی که از تک تک حرفاشون حرص میخوریم و میشینیم تک تک خرفاشونو انالیز میکنیم

هرکاری که باهاش راحت تری بکنچیزی که نیستیو هیچوقت قبول نکن منم نمیتونم قبول کنمشما احتمالا اگه یه فر ...

واقعا اینکه این حرفارو مامانم داره بهم می زنه بیشتر کفری میشم

مامان من بابت مهر طلبیاش و اینکه بقیه دوسش داشته باشن و ازش تعریف کنن همیشه از خودش گذشته همیشه به بقیه سرویس داده و خدمت کرده بهشون هیچوقتم کسی کاراشو خوبیاش به چشمش نیومده به جای اینکه از این کار اشتباهش عبرت بگیره و نذاره یه دونه دخترش مثل خودش بشه می خواد منم عین خودش مهر طلب و تایید طلب بار بیام