2777
2789

از اینور ی بچه ۱ساله دارم و ۶ماهه باردارم 

از اینورم خواهرم فرار کرده کل کارای شکایت و دادگاه وپاسگاش افتاده گردن من 

از اینور اوضاع مالیمون بدشدع افتادیم تو بدهی سنگین 

منم تمام عقده ها رو سر شوهرن خالی میکنم ب حدی ک ازم فراری هست بخصوص عقده خواهرمو 

عقده هاتوسرخانوادت خالی کن که باعث فرارخواهرت شدن وکاراروانداختن گردن شما 

راست میگن خاله مادرخود آدمه 🥺خاله الان بدجوربه حرفات وصدات نیازدارم .کاش میشد یه باردیگه زنگ بزنی وکلی نصیحتم کنی 😔 خاله تواین ۱سالی که خودت نبودی،صدات نبود،خیلی اذیت شدیم .روزای بارداریم وبعداززایمانم خیلی جای خالیت توی چشمم بود . نبودی که هی زنگ بزنی وبگی چی بخورم چی نخورم .نبودی که بیای  .مادردوم من 🖤خاله ی عزیزم ۶مرداد تصادف کردوفوت شد 😭اگه این امضاروخوندیدواسه ی آرامش روحش وخوب شدن حال دخترخالم دعاکنید 🖤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دورت بگردم اسی ببین ...

وقتی یه اتفاق میوفته ( هرچند خیلی بد ) به این فک کن که حتما یه حکمتی داره 

سعی کن آرامش داشته باشی

چشماتو ببند پشت سر هم نفس عمیق بکش( خیلی مهمه)

صلوات بفرست( اینم خیلی مهمه) 

به این فک کن که الان با این کنترل کردن خودت ، داری کاری میکنی که بعداً نگی وای کاش فلان حرف و نمیزدم ، کاش فلان رفتار و نمیکردم...

اینجوری کسی رو با حرفات آزار نمی‌دی ...

بعد که مشکل حل شد و آرامش گرفتی به خودت افتخار میکنی که ایول من تو چه شرایط بحرانی ای بودم ولی خونسردی مو حفظ کردم 

و اینکه میدونی اسی ...

وقتی شما از چیزی ناراحتی ، اصلا به هیچ وجه سر یکی دیگه خالی نکن ، خیلی حس بدی داره 

انرژی منفی ای که از این طریق به طرف مقابل وارد می‌کنی خیلی بار سنگینی داره و واقعا مخربه...

من درکت میکنم که ممکنه خیلی شرایط بدی داشته باشی اون لحظه 

ولی به بعدش فک کن ، که قراره ب خودت بگی دم خودم گرم که انقد مدیریت بحران بالایی دارم با دوتا بچه و این حجم از مشکل...