2777
2789
عنوان

طلا میاد پایین یا نه

115 بازدید | 17 پست

غروبی ی نیم پوش خریدم ب نظرتون میاد پایین؟دوستم میگه عجله کردی تو این قیمت وقت خرید نبوده‌.اعصابم بهم ریخته نمی‌خواستم پولمو بی ارزش کنم 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خب پول بمونه خرج میشه کارخوبی کردی

میترسم دوباره مث بعد عید بشه ۶تومن..بیاد پایین خیلی خوبه ولی ۶بشه من ۳۰تومن پولم حیف میشه میگم کاش صبر میکردم.یهویی بدون فکر پاشدم رفتم خریدم اومدم

حالا من می‌خوام هی برم خرید میگم دیگه گرون شد بیخیال از 7500نخریدم الان گرون تر شدفکرشو نکن مبارکه

ممنون عزیزم.منم همین بودم جند وقته پولو دارم تو حساب نخریدم هی گفتم بزار باشه غروبی یهو بدون فکر پاشدم رفتم خریدم الآنم اعصابم بهم ریخته ک کاش صبر میکردم

میترسم دوباره مث بعد عید بشه ۶تومن..بیاد پایین خیلی خوبه ولی ۶بشه من ۳۰تومن پولم حیف میشه میگم کاش ص ...

متاسفانه یه چیزیه ک هیشکی نمیدونه همه درحد حدس وگمان حرف میزنیم.ولی ب نظرخودم میره بالا یااگه بیاد پایین دیگ انقدری نمیاد

ممنون عزیزم.منم همین بودم جند وقته پولو دارم تو حساب نخریدم هی گفتم بزار باشه غروبی یهو بدون فکر پاش ...

حالشو‌ببر

منم هر وقت چیز جدیدی خریدم بعضیا حالمو گرفتن که یا گرون خریدی یا زود خریدی یا دیرو....

کلا نمی‌زارن لذت ببری

من یه گروه تحلیلی خوندم تا پایان 1405بالای پانزده تومان میشه

وای بیجاره میشیم ک اونجوری...راستش از بالا رفتنش بیشتر ناراحت میشم ولی واسه این ناراحتم ک جرا صبر نکردم ارزون تر بشه بعد بخرم.ذوقم کور شد کلا از اینکه بشه ۶و من ۳۰تومن پولی ک خورد خورد جمع کردم یهو یاد هوا بشه