2777
2789
عنوان

تا چند ساله دیگه باید بمونم تا ازدواج کنم هی میگن وقتش نشده 44 سالمه

| مشاهده متن کامل بحث + 2076 بازدید | 103 پست

اما یک چیزی عجیب برام چرا خانم ها بیشتر دنبال ازدواجن تا مردا خیلی عجیبه

به نام حضور آنکه هستم  ❤️به نام حضور روح إلهی که من هستم  ، به نام همه موجودات صعود یافته نور ، به نام کنفدراسیون کهکشانی نور ✨ 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تا تو نخوای نمیشه 

باید توقعاتتان رو پایین بیاری 

بهتر بگم آنچه خودت بهش نرسیدی در وجود دیگری جستجو نکن 

اینطور بهتر انتخاب می کنی

و حقیقت اینه که دیگه به مجرد بودن فرد اهمیت ندی 

خیلی نادر هست مردی که تا این سن ازدواج نکرده باشه 

حالا من بدقیافه هم نیستم، بد نیستم، بیبی فیس واش ریزم ولی خوب تا کی اخه

ایشالله یه شوهر همه چیز تموم نصیبت شه خواهر .

💜💛به نظرم همه آدما یبار باید تا تهش برن! تا ته اون چیزی که خیلی بهش اصرار دارن! برن و تا جون دارن براش بجنگن! اونقدر که خسته و زخمی برگردن! مهم نیست تهش برنده شن یا بازنده مهم اینه که تهشو دیدن! کسی که تهشو دیده دیگه از هیچی نمیترسه! مدیون دلش نیست که ای کاش میشد.⁦⁦❤️⁩🧡
انشاالله اگع به صلاحت یک همسر خوب هم نصیب شما بشه حرز امام جواد همیشه همراهت داشته باش

گرفتم عزیزم 

دوستان، برای حاجتم صلوات میفرستین؟  امسال با عشقم ازدواج کنم.ممنونم. من دیسک گردن دارم، در صورت اشتباه تایپی، منو ریپلای نکنید.

عشقتون نمیاد جلو برای ازدواج ؟ تو امضاتون گفتی اخه

فقط 16 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تیکر تموم شدن سال 🌹یه جاهایی اشتباه کردی چون برات لازم بود، یه روزایی اعتماد کردی و ضربه خوردی چون باید درس میگرفتی، یه موقع هایی در روابط سمی و نامناسب وارد شدی و دلت شکست چون نیاز به تجربه داشتی... ولی نباید خودتو به خاطرش سرزنش کنی؛ چون تمام اشتباهات بخشی از مراحل رشد تو بوده! مراحلی که باید ازشون عبور کنی تا گوهر وجودیت رشد کنه و به کسی که میخوای و واقعا باید باشی تبدیل بشی. پس لطفا خودتو سرزنش نکن چون تو با اشتباهاتت تعریف نمیشی و تمام این مسیر بخشی از مراحل رشد و تکامل توعه تا خودتو بشناسی و بدونی از زندگیت چی میخوای... پس سخت نگیر رفیق، قدرِ خودت و لحظات زیبای زندگی رو بدون و ازش لذت ببر♥️

یعنی چی به مجرد بودن فرد اهمیت نده؟

احتمال زن داشته باشه دیگه😂😐 دنیای عجیبی 

به نام حضور آنکه هستم  ❤️به نام حضور روح إلهی که من هستم  ، به نام همه موجودات صعود یافته نور ، به نام کنفدراسیون کهکشانی نور ✨ 

عشقتون نمیاد جلو برای ازدواج ؟ تو امضاتون گفتی اخه

جور نمیشه عزیزم 

هر دفعه یه چیزی میشه 

دوستان، برای حاجتم صلوات میفرستین؟  امسال با عشقم ازدواج کنم.ممنونم. من دیسک گردن دارم، در صورت اشتباه تایپی، منو ریپلای نکنید.
یعنی چی به مجرد بودن فرد اهمیت نده؟

منظورم این هست که مردی که تا حالا ازدواج نکرده باشه 

مردی که تا ۴۵ سالگی ازدواج نکرده ، نمیشه خیلی بهش امیدوار بود 

کلا یک مرد که به زن اهمیت بده نخواهد بود

چجوری؟بعدش آب رو کجا ریختی؟

نریختم من حتی خوابای آشفته بد هم ببینم ی کاسه پر میکنم بهش میگم چون زلاله پاکه و زنده و خدارو ستایش میکنه من مطمعنم خاسته ی منو هم پیش خدا میخاد چند سال پیش اینقدر از خانوادم خسته بودم اذیت شده بودم رفتم سر چشمه ای ک پشت خونمون بود ازش خاستم منو اینقد از خانوادم دور کنه سال ب سال هم نرم ب سال نکشید ب ی شهر دیگ ازدواج کردم باورت میشه سال اول عروسیم بیشتر از یسال شد نرفتم خونه بابام بعد ازدواجم اخلاق مامانم زمین تا آسمون بامن عوض شد دردش انگار ازدواجم بود بااینک ۱۷سالم بود ولی آب حاجتمو داد ولی الان سالی دو سه بار میرم 

ایشالله یه شوهر همه چیز تموم نصیبت شه خواهر .

فدامدا♥️

اما یک چیزی عجیب برام چرا خانم ها بیشتر دنبال ازدواجن تا مردا خیلی عجیبه

بخاطر نیش و کنایه اطرافیان

بخاطر اینکه بعضی ها شاغل نیستن و میخان سربار خونوادشون و پدرشون نشن

بعضی ها هم هدف دخترا از زندگی رو ازدواج و تشکیل خانواده می‌دونن

دلیل بعدی هم معتقدن سنشون بالاتر بره کیفیت خاستگار و کمیتش کمتر بشه درصورتیکه این موضوع برا آقایون نیست مثلا آقای ۵۰ سال دیدم رفته با دختر ۲۵ ساله ازدواج کرده

فقط 16 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تیکر تموم شدن سال 🌹یه جاهایی اشتباه کردی چون برات لازم بود، یه روزایی اعتماد کردی و ضربه خوردی چون باید درس میگرفتی، یه موقع هایی در روابط سمی و نامناسب وارد شدی و دلت شکست چون نیاز به تجربه داشتی... ولی نباید خودتو به خاطرش سرزنش کنی؛ چون تمام اشتباهات بخشی از مراحل رشد تو بوده! مراحلی که باید ازشون عبور کنی تا گوهر وجودیت رشد کنه و به کسی که میخوای و واقعا باید باشی تبدیل بشی. پس لطفا خودتو سرزنش نکن چون تو با اشتباهاتت تعریف نمیشی و تمام این مسیر بخشی از مراحل رشد و تکامل توعه تا خودتو بشناسی و بدونی از زندگیت چی میخوای... پس سخت نگیر رفیق، قدرِ خودت و لحظات زیبای زندگی رو بدون و ازش لذت ببر♥️