2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه اون زن تو خونه تنها باشه و بردارشوهر اینکارو کنه و تازه کار هر روزشم باشه واقعا کارش خیلی زشته 

البته اون زن هم خودش می‌تونه بردارشوهر رو راه نده داخل خونه

وقتی می‌دونه اومده پشت در و در میزنه می‌تونه درو وا نکنه اصلا براش 

درود قفل کنه اصلا 

چه لزومی داره مرد تنها با زن نامحرم هر روز دیدار داشته باشن زیر یک سقف دیوار پوشیده 

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
آقایون درخواست دوستی ندین میترکونم کاربریتونو🍃متاهل و متعهد به همسر💍عاشق کتاب همسر زندگی و روانشناسی 🍃دانشجوی روانشناسی 🍃اطلاعات شخصی درباره زندگی شخصیم نمیدم 🍃آقایون ریپلای نکنن🍃ازسال98خواننده خاموش بودم 🍃درخواست دوستی هیچ کسی پذیرفته نمیشود لطفا به اعتماد ها خیانت نکنید💛
خواستم بیشتر بپرسم گفتم شاید ناراحت شه گفتم برای چی میاد وقتی شوهرت خونه نیست وقتی زن داره و زنش نار ...

خواهرمن بعد عروسیش رفت سر خونه اش مادرشوهرش پسر مجردش هم باهاش فرستاد حالا طرف بچه نبود پاش شکسته بود ۳ماه موند آخر بهش گفت لطفا برو دیگه خسته شدم اونم گفته بود مادرم راه نمیده گفته باید اینجا بمونی .هنوز فکر می کنم چرا پدرومادرم هیچ واکنشی نشون ندادن

زنه چقد بدبخته والا درو باز کن هدایتش کن تو کوچهتا جرئت نکنه بیاد

زنه خودش دلشه عزیزم🤫🤭

چه زیبا گفت مولا نا ای اشک اهسته بریز غم زیاد است ای شمع اهسته بسوز که شب دراز. از در این روزگار کسی اسرار کسی نیست ما تجربه کردیم مشتی..! کسی یار کسی نیست ️   

خدا بیامرزه برادر شوهر منو با اینکه پسر عموم هم بود اما وقتی شوهرم خونه نبود دقیقه ای نمیموند. یادمه یه شب خونمون خواب بود صبح ساعت۵ شوهرم باید میرفت سر کار این طفلک هم وسایلشو جمع کرد همون ۵صبح همراه با همسرم رفت از خونمون  

لطفا برای آمرزش روح مامانم یه صلوات بفرستید.ممنون میشم

من یچی شنیدم شوکه شدم پدرشوهر دوستم ده ساله بهش ... بعد اینکه دوستم به خاطر بچه هایش سکوت😐😭دنیا دی ...

نزن این حرفو 

بهش تجاوز میکنه بعد سکوت کرده

خیلی احمقه خیلی

زندگیم مصلحت نیس قیاست بکنم با دریا🌊                    تو همان امن ترین ساحل دنیای منی🌅🏝️

نمیدونم والا فکر کنم شوهرش بدش میاد،،، میگه داداشم اومد درو باز نکردی

داداشش احمقه مگه ،داداشش مگه اومده وسیله ای ببره ۱دقیقه ،این میاد هیزی ،من برادر شوهرم میاد دم در همسرم نباشه کلا در رو باز نمیکنم میگم داداشت نیست،هرچیزیم بخواد در رو کلا براهیچکس جز مادرش باز نمیکنم

دنیام دخترم