2777
2789

میشه کمکم کنید 

من پوستم وحشتناک داغونه هم دور چشمام سیاهه و گودی افتاده هم کل صورتم تیرگیه و منافذ باز و جای جوشای زیاد با قرمزی و جوشای زیاد 

ولی میترسم برم دکتر پوست چون دلم نمی‌خواد برام فیلر تزریق کنه یا از این کارا کنه خودم دوست ندارم چیزی تزریق کنه از لیزر هم خیلی حس بدی میگیرم 

دلم میخواد با دارو ‌و کرم های قوی درمانم کنه یعنی میشه؟یا نه مزوتراپی و اینا می‌کنه 

واقعا از این میترسم برای همین دکتر نمی‌رم 

میشه بهترین دکتر متخصص پوست معرفی کنید که با دارو و پماد و کرم درمان کنه نه با لیزر و تزریق ژل و مزوتراپی و اینا  

وقتی بچه ها میخوابند ساکت باشیم نه وقتی کشته میشوند🇵🇸💔بمیرم برای مظلومیتتون (غزه)💔

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

حالا برو اصلا شاید کرم اینا داد

خدا از دهنت بشنوه خدا کنه با کرم درمان بشم 

آخه خیلی وحشتناک داغونه پوستم 

وقتی بچه ها میخوابند ساکت باشیم نه وقتی کشته میشوند🇵🇸💔بمیرم برای مظلومیتتون (غزه)💔

چرا نشه هیچی غیرممکن نیست حتی غیر ممکن هم ممکنه!اگه گفت بیا فلان کنم خب تو بگو نه بدون رضایتت که کار ...

خدا لعنتم کنه توی دوران بلوغم انقدر خوراکی و چیپس و پفک خوردم و گریه کردم و استرس کشیدم که پوستم نابود شد و الان ترس اینو دارم نکنه درمان نشم با دارو و کرم 

دوران بلوغ خیلی حساسه مواظب باشید شما اگه یکی دارید نذارید مثل من پوستش تباه کنه💔

عزیزم برای جوش و خیلی از جای جوشا و تیرگی دور چشم راه حل های غیرتزریق وجود داره برو دکتر نگران نباش

دعا کن پوستم با دارو و کرم درمان بشه 

نه میسوزونه پوستو و بعد پوست جدید میاد برای رفع جای زخم و لیفت صورت بزن گوگل

تیرگی پوست از بین می‌بره بعد دائمیه برنمی‌گرده ؟

خدا لعنتم کنه توی دوران بلوغم انقدر خوراکی و چیپس و پفک خوردم و گریه کردم و استرس کشیدم که پوستم ناب ...

درسته خیلی موثره مطمئنم تلاش کنین درست میشه میاین اینجا میگین من فلان کار و فلان کار کردم

بهترین محصولات کره ای رو بگیرین و انرژی مثبت و حال خوب و مواظب سلامتی باشین با یه رژیم سالم

موفق باشییین💓