2777
2789
عنوان

واسه خرید جهیزیه طلا بفروشم

| مشاهده متن کامل بحث + 179 بازدید | 23 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب بعد زشت نیس جلو فامیلشون، وسایل ندن همین زنجیر باشهوسایل بگیرم حداقل تو چشم زیاده

نمیدونم بنظرم تا جایی که میتونی نفروش سعی کن قسطی بگیری تا حدی.. من خودم اینکارو کرده بودم و خیلی پشیمون شدم بعدش.. طلایی که مامانت بهت داده و برا خودته رو بخاطر وسایل خونه ای که به اسم خودت نیست نفروش.. اگه خونه بعدا به نامت شد هرکاری دلت میخواد بکن

نمیدونم بنظرم تا جایی که میتونی نفروش سعی کن قسطی بگیری تا حدی.. من خودم اینکارو کرده بودم و خیلی پش ...

نفروشم باید عروسیمو عقب بندازم 

خودمم تو دلم نیس ک بفروشم

اما اینجوری هم بلاتکلیفم

نفروشم باید عروسیمو عقب بندازم خودمم تو دلم نیس ک بفروشماما اینجوری هم بلاتکلیفم

خدا بزرگه.. تا آخر سال هم وقت هست.. تیکه تیکه بگیر.. کنارش از باباتم قرض بگیر.. تاجایی که تونستی میگیری بقیشم بعد ازدواج میگیری.. فامیل هم جهیزیت کامل هم باشه عیب میگیرن ناقص هم باشه عیب میگیرن

خدا بزرگه.. تا آخر سال هم وقت هست.. تیکه تیکه بگیر.. کنارش از باباتم قرض بگیر.. تاجایی که تونستی میگ ...

کل حقوقم میره رو قسط ماشینم 

بابام هم حقوقش کلا خرج خونه میشه

نمیخام اذیتشون کنم و ی دغدغه براشون باشه

نامزدم اول گف همرو خودم میگیرم، هر چی بخای

بعد با خنده گف ی چن تیکه بگیر فامیلا نگن دختره هیچی نیاورد

گفتم حتما ته دلش هس ک تیکه های کوچیکو بگیرم

خورده ریزه ها دیگه کلا نگرفتهقاشق و لیوان و بشقاب و قابلمه و اینا

اگه میتونستی قسطی بگیری خیلی خوب میشه نمیتونی وام یا بگیری یا قرعه بنویسی اولی رو خودت برداری