2777
2789
عنوان

واسه خرید جهیزیه طلا بفروشم

166 بازدید | 23 پست

سمت ما رسم هست ک همه وسایلو مرد میخره هر چی خانواده دختر بخان میدن

حالا نامزدم ی سری وسایل گرفته، چن تیکه دیگم مونده ک تا آخر این ماه احتمالا اونارم میگیره، منتظر ی وام هستیم ک میخان بریزن

اما خورده ریزه ها میمونه ک گف اونارو تو بگیر

مامانم ی زنجیر برام گرفته حدود 150 میارزه، گف اینو برا کادو عروسیت میدم

بعد امروز میگه بفروش وسایلتو تکمیل کن

حالا من تا آخر سال قرض دارم، از حقوقم نمیتونم جهازمو بگیرم، صبر کنم ی سالی تا خودم پس انداز کنم وسایلمو بگیرم یا همین زنجیرو بفروشم و پاشم برم خونه خودم

سنم هم پایین نیس، ماه دیگه 31 میشم

شما کدوم شهر زندگی میکنین؟

هآی؛من دِلوینم🌱✨اندکي سن دارم + یاری که با گذشت کلي چالش دوونیم ساله به هم رسیدیم🥹🤌🏻(او نه تنها لب هایم را می خنداند بلکه باعث لبخندِ قلبم هم میشود🫂♥️🔗)درحال حاضر تازه کارم و مشغول به خیاطي✂️دختری با اصالتِ بلوچم🪄علاقه مند به تجربه های جدید و حالِ خوبم🤍بزرگترین قلب مال اونیه که انرژی مثبتش رو به دیگران منتقل کنه✨به امید ساختنِ آینده ای زیباوخوب…

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خورده ریز ک ۱۵۰ نمیشه

زنجیر رو بفروش 

ﻭ ﺑﻪ ﺳﺒﺐ ﺩﺭﻭﻏﻲ ﻛﻪ ﺯﺑﺎﻧﺘﺎﻥ ﮔﻮﻳﺎﻱ ﺑﻪ ﺁﻥ ﺍﺳﺖ ، ﻧﮕﻮﻳﻴﺪ : ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﺍﺳﺖ ﻭ ﺍﻳﻦ ﺣﺮﺍم ، ﺗﺎ ﺑﻪ ﺩﺭﻭﻍ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺍﻓﺘﺮﺍ ﺑﺰﻧﻴﺪ [ ﻛﻪ ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﻭ ﺣﺮﺍم ﺣﻜﻢ ﺧﺪﺍﺳﺖ ] ; ﻣﺴﻠﻤﺎً ﻛﺴﺎﻧﻲ ﻛﻪ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺩﺭﻭﻍ ﻣﻰ  ﺑﻨﺪﻧﺪ ، ﺭﺳﺘﮕﺎﺭ ﻧﺨﻮﺍﻫﻨﺪ ﺷﺪ .(١١٦نحل)                              دوجمله از  #مالکوم_ایکس"اجازه ندهیم کسی که به ما ظلم می‌کند قواعد بازی را تعیین کند"."اگر نفهمید آمریکا در دنیا چکار می‌کند، نمی‌توانید بفهمید در کشور خود چکار باید بکنید".

بنظرم نفروش.. خرده ریزه ها رو اگه ضروری نیست بعدا هم میتونی بگیری.. اگه چیزی ضروریه قسطی بگیر

خب بعد زشت نیس جلو فامیلشون، وسایل ندن همین زنجیر باشه

وسایل بگیرم حداقل تو چشم زیاده

خراسان رضوی اهل سنت هستیمتشیع این رسم ندارن

ماهم اهل سنتیم متوجه شدم 

اره عزیزم دست کمک همسرت باش

هآی؛من دِلوینم🌱✨اندکي سن دارم + یاری که با گذشت کلي چالش دوونیم ساله به هم رسیدیم🥹🤌🏻(او نه تنها لب هایم را می خنداند بلکه باعث لبخندِ قلبم هم میشود🫂♥️🔗)درحال حاضر تازه کارم و مشغول به خیاطي✂️دختری با اصالتِ بلوچم🪄علاقه مند به تجربه های جدید و حالِ خوبم🤍بزرگترین قلب مال اونیه که انرژی مثبتش رو به دیگران منتقل کنه✨به امید ساختنِ آینده ای زیباوخوب…