2777
2789
عنوان

چرا انقد مردا شلخته ان ... اه

| مشاهده متن کامل بحث + 228 بازدید | 19 پست
😂😂😂😂😂آخی. الهی. چه بابای گوگولی😊😊

درست نقطه مخالف شوهرم

بهصی موقع واقعا خجالت میکشم از همه بیشتر لباس میخره اما همیشه هیچی نداره

بک خاطره دیگه ازش تعریف کنم

مامانم میگه قدیم ها ک گازکشی نشده بود و بخاری ها نفتی بود روی فرش دستبافت بخاری تعمیر میکرد

یک بلایی سر برش جهاز مامانم آورد ب دوسال نکشیده فرش جهیزیه مامانم بود

انقدر خرابش کرد ک فرش رد کرد رفت

خدایی هست ک بزرگتر از اقیانوس ها.مهربونتر از همه مادرهاست و نزدیکتر از همه کس بهم(از رگ گردن هم نزدیکتر)خدا جونم تنها تنها از تو یاری میطلبم.
وای آره ها.. به اینش فکر نکرده بودم... واقعا هم اصلا به من گیر نمیده ک چرا خونه مرتب نیست یه وقت.... ...

😂😂😂حالا نی نی خوشگلت که بیادو راه بیفته انشالله خونه داغون میشه 😆😆😆😆

مهربان ترینم، همسرم، هنوز بعد از این همه سال با هم بودن، سرم که به شانه هایت می رسد و صدای قلبت را می شنوم، مگر دیگر غم جرأت دارد کنج دلم بماند. 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

درست نقطه مخالف شوهرم بهصی موقع واقعا خجالت میکشم از همه بیشتر لباس میخره اما همیشه هیچی نداره بک ...

آخی. دیگه ذاتشه دیگه نمی شه کاریش کرد😊😊😊😊انشالله پس پسرت به شوهرت بره نه به بابات😆😆😆😆

مهربان ترینم، همسرم، هنوز بعد از این همه سال با هم بودن، سرم که به شانه هایت می رسد و صدای قلبت را می شنوم، مگر دیگر غم جرأت دارد کنج دلم بماند. 

شوهر من خیلی مرتب و تمیزه کمد لباسش باز کنی فک میکنی با خط کش لباس تا کرده و گذاشته

اما با من اصلا کار نداره خونه مرتب باشه یا نباشه

خدایی هست ک بزرگتر از اقیانوس ها.مهربونتر از همه مادرهاست و نزدیکتر از همه کس بهم(از رگ گردن هم نزدیکتر)خدا جونم تنها تنها از تو یاری میطلبم.