2777
2789
عنوان

بابام فوت شده لطفا دلداریم بدین

100 بازدید | 10 پست

من وقتی ۳ سالم بود بابام فوت شد و هیچ خاطره ای ازش به یاد ندارم

الان ۱۹ سالمه ولی اصلا نمیتونم با این قضیه کنار بیام

مثلا الان خونه یکی از فامیلامون اومدیم مهمونی تلوزیون داره بچه مهندس نشون میده بعد پدره داره قربون صدقه دخترش میره و هی میگه بابایی قهر نکن من احساس کوچیکی میکنم جلوی جمع

دلم میخواد همین الان برم خونموننننن😭😭😭

حس بدی دارم حس میکنم الان همه به چشم ترحم دارن نگام میکنم واقعا حالم بهم میخوره😭

خیلی بده خدایی قدر خانوادتون بدونید🤍

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزمم♥️اصلا همچین تصوری نداشته باش اگه هم کسی به چشم ترحم نگاه می‌کنه از نادونی خودشه 

مثل شیشه باش هر کی شکستت ببرش ___ یـܘ ܝ‌وܝ̇‌ ܣـܩـࡅ߳ـوܝ̇ߺـو ܩیܦ̇ܝ‌وܢܚ݅ܩܢ ܢܚ݅یܝ‌ܭߊ‌ܭߊ‌ئو ܩیـܟܿܝ‌ܩ:)من عجیب نیستم من یه نسخه محدودم🤍 ߊ‌ࡅ߭ܧܥ‌‌ ࡅ߳ࡐ‌ ܥܼܥ̇‌‌ߊ‌ܢ̣ܨ ࡐ‌ߊ‌ܢܚܩܢ ܭܘ ܝ݆ߺܝ‌ࡅ߳ߺߺܙ ࡅ߳ࡐ‌ ܩࡅ࡙ܢܚ݅ܘ حࡐ‌ߊ‌ܢܚܩܢ ܢ̣ܣࡅ߳ߺߺܙ ܩࡍ߭ ܢܚ݅ܥ‌‌ܩܢ ܥ‌‌ܝ‌ܭَࡅ࡙ܝ‌ ࡅ߳ߊ‌ࡅ݅ߺࡅ࡙ܝ‌ࡅ߳ߺߺܙ ܝ‌ࡐ‌ ܧܠܢ̣ܩܢ ࡅ߭ܩࡅ࡙ܢܚ݅ܘ ܭࡅ߭ܥ‌‌ ߊ‌ࡎܠߊ ߊ‌ܝ̇‌ࡅ߳ߺߺܙ ܥ‌‌ܠܙ ࡅ࡙ܘ ܩܫ̇ܝ‌ࡐ‌ܝ‌ ܢ̣ܨ ܭܠܘ ࡅ߭ܭَߊ‌ܘ ܧܠܢ̣ܚ݅ࡍ ࡅ࡙ܘ ܥ̇‌‌ܝ‌ܘ ܢܚ݅ܥ‌‌ܘ ܢܚ݅ܥ‌‌ܘ ܩܨ ܥ‌‌ࡐ‌ࡅ߭ܨ ܩࡍ߭ ߊ‌ࡅ࡙ࡍ߭ ࡅ߭ܢ̣ࡐ‌ܥ‌‌ܩܢ ܥ‌‌ܠܙ ࡐ‌ ࡅ߳ܫ̇ࡅ࡙ࡅ࡙ܝ‌ ܝ‌ܦ̇ࡅ߳ߊ‌ܝ‌ܚ݅ࡍ ܟܿࡐ‌ܥ‌‌ܩܢ ܩࡐ‌ࡅ߭ܥ‌‌ܩܢ ࡅ߳ࡐ‌ܨ ܭߊ‌ܝ‌ܚ݅ࡍ ߊ߬ܟܿܘ ܩࡍ߭ ߊ‌ࡎܠߊ‌ً ߊ‌ࡅ࡙ࡍ߭ ܢܚ݅ܭܠܨ ࡅ߭ܢ̣ࡐ‌ܥ‌‌ܩܢ تو خودتو داری نمیدونی نداشتنت یعنی چی :)!                                                          به غم کسی اسيرم که ز من خبر ندارد 🤍 گاهی وقتا احمقانه‌ترین و دست‌نیافتنی‌ترین رویاها و ایده‌ها می‌شن نقطه پرتاب تو....
کاش منم مامان بابا نداشتم کاش

من نمیدونم تو خانواده شما چه خبره و پدر و مادرت چه نوع رفتاری دارن اما واقعا نبودشون خیلییییی سخته

اینکه میری مدرسه میگن انشا در مورد قهرمان زندگیت بنویس میبینی همهههه در مورد باباشون نوشتن تو هیچی نداری بنویسی

اینکه میگن بابات چکارس تو باید بگی مرده

اینکه میگن دخترا باباین دلم آتیش میگیره

و خیلیییی چیزای دیگه واقعا سخته هرچی بگم کم گفتم

عزیزمم♥️اصلا همچین تصوری نداشته باش اگه هم کسی به چشم ترحم نگاه می‌کنه از نادونی خودشه

گلم به خدا خیلی سخته خیلییییی

من الان میخوام فرار کنم از اینجا

سختمه وقتی میبینن میگن دخترا باباین آتیش میگیرم

الان حس خیلی بدی دارم احساس حقارت میکنم

وقتی مدرسه بودم میگفتن قهرمان زندگیتون کیه همه میگفتم بابام دلم به حال خودم میسوخت که هیچی نداشتم بگم

و خیلییی از غم و دردای دیگم

منم بچگی بابامو از دست دادم همیشه یتیمی رو یه عیب می دیدم خجالت می کشیدم بابا نداشتم حستو درک میکنم الان ازدواج کردم تازه بعد چندسال از ازدواجم بااین قضیه کنار اومدم ولی هنوزم دلم محبت و توجه پدر میخواد

روزگارم برخلاف آرزوهایم گذشت