2777
2789
عنوان

پدر من خیلی ادم بدیه😓

| مشاهده متن کامل بحث + 408 بازدید | 32 پست
خوشبحالت کاش منم میتونستم، پدرمن خیلی وحشتنکه خیلی هیچکس نمیتونه تصورش را کنه

پدر من بددهنه.تا تونست مامانمو زد.اذیت کرد همه مون رو...فحش.توهین.تحقیر.غیبت.از کل فامیل دورمون کرد.طوری که از همه بریدیم...یه ادم توهمیه داغون که همش با خودش حرف میزنه و تا تونست وسایل خونه رو داغون کرد...کتکمون زد..سختی مالی بهمون داد...هیچ اردویی نرفتم ..دریغ از یه سفر باهاش...من با بدبختی دانشگاه فرهنگیان قبول شدم  و رفتم معلم شدم...توی راه پله ی سرد توی سرما و گرما درس خوندم.شغل دومم دارم...خونه گرفتم و مستقل شدم...مامانمم دارم نجات میدم

قاشق نشسته
معلومه بهت خیلی امید داره برای خوشحالیش تلاش کنچند سالته؟میتونی خودت بری کار کنی کمکش کنی؟

ن نمیتونم خودم بچه کوچیک دارم،، دستو خودمونم خالیه ب زور از پس مخارجمون برمیایم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

پدر من بددهنه.تا تونست مامانمو زد.اذیت کرد همه مون رو...فحش.توهین.تحقیر.غیبت.از کل فامیل دورمون کرد. ...

پدر منم دقیقاااا همینه حتی خیلی خیلی بدتر، تنها ویژگی مثبتش اینه که اهل مواد و سیگار و هیچی نیست. اما خیلی بده خیلی 

اها پس متاهلیهرازگاهی بهش سر بزن بچتم بیار پیشش خوشحال بشه

اون حتی اجازه نمیده مامانم را چند روزی بیارم پیش خودم، چون یه تن لشه ک مادرم را میخاد که فقط بپزه بزاره جلوش بخوره و بخابه

پدر منم دقیقاااا همینه حتی خیلی خیلی بدتر، تنها ویژگی مثبتش اینه که اهل مواد و سیگار و هیچی نیست. ام ...

پدر من سیگاریه...ولی رفتاراش نشون میده توی خلوت یه چیزایی میزنه...شبا تو خواب همش حرف میزنه.توی خلوت خودش بلند بلند حرف میزنه...تمام فکر و ذهنش شکم و زیرشکمشه...رفتاراش قابل تحمل نیست...هیچ ارزشی برامون قائل نیست...مدام داره بهمون فحش میده..حتی اسممون رو هم با فحش صدا میزنه..پاهامون رو توی زندگی کج که نذاشتیم هیچ..کلی هم افتخار براش بودیم...همیشه کوچیکمون کرد.پول بهمون نمیداد..همش میگه ندارم...از بچه ی خودش میخواد پول بچاپه..ماشین زیر پاش رو ما خریدیم،ولی اگر تا جایی میرسوندمون ازمون پول میگرفت.هم کرایه هم پول بنزین...

پول خرجی دستشه همش میگه تموم شد.نداریم....ارثیه ی مامانم رو بالا کشید.طلاهای مامانم که از خونه ی باباش اورده بود رو با کتک ازش گرفت...مامانمو مجبور میکرد فرش ابریشم ببافه..از بند بند انگشتاش خون میومد،میبافت و تموم که میشد میبرد میفروخت و یه کتکم بهش میزد و پولشم بالا میکشید و میرفت خوشگذرونی و ما همش نداشتیم

قاشق نشسته
از خداشه که نون خور کم بشه...هزار بار تهدید کرد که ترکمون میکنه و میره ولی نرفت..حالا ما داریم میریم

اخه مشکل من اینه ک اون نمیزاره مامانم را یک هفته بیارم خونه خودم.. چون ما چهارتا خواهربرادریم هممون تاجایی ک دستمون بیاد فقط و فقط بخاطر مامانم کمک مالی میکنیم بهشون اونم خابیده تو خونه مامیبریم مامانم میپزه کارای خونه را میکنه اون تن لش هم 24ساعته خابیده توخونه پاتلویزیون، کجا ازاینجا بهترکی از مامان بدبختم بهتر... انقدر سلطه گرو بداخلاقه که همه ازش میترسن

اخه مشکل من اینه ک اون نمیزاره مامانم را یک هفته بیارم خونه خودم.. چون ما چهارتا خواهربرادریم هممون ...

بابای منم همش پای تلویزیون افتاده...باورت میشه اون تلویزیون رو هم ما خریدیم ولی حق نداریم ببینیم

قاشق نشسته
بابای من روز به روز سرحالتر و مامانم شکسته تر میشه چون مامانم همش کتک خورده و کار کرده و بابام خوشگذ ...

چقدر تو منی😓😓😓بابات بددل هم هست ک مثلا بگه چادر بپوش.. یا؟؟؟