2777
2789
عنوان

زندگی در خانه مادرشوهر

115 بازدید | 20 پست

فرض کنید قصد ازدواج دارید و یه نفر میاد خواستگاری یا جلسه معارفه پیش شما.

از همه نظر اوکی و معیارهاتون رو داره.

و شغلش هم شغل رسمی دولتی با حقوق ماهی ۴۰ میلیون تومن هست 

اما وقتی بحث محل زندگی پیش میاد، میگه: «طبقه بالای خونه پدر و مادرم ۲۲۰ متره و مجزاست، 

اما خانه درب تو حیاط هست و حیاط و درب ورودی خانه مشترک هست چون در تو حیاط هستش.

یعنی مثل آپارتمان کاملا مستقل نیست 

و  حداقل تا ۱۰ تا ۱۵ سال باید اونجا زندگی کنیم.»

تا طی ۱۰ یا ۱۵ سال پس انداز را جمع کنیم و با وام خونه بخریم و مرد هم بگه اصلا حاضر نمیشم بریم جایی را اجاره کنیم و مکان زندگی مان تا ۱۵  سال فقط طبقه بالای خانه پدر و مادرم هست نه جای دیگه.»»

یعنی مرد اخلاقی که داره در محل زندگی سختگیری می‌کنه 

و حاضر نمیشه خانه مستقل اجاره کنه و میگه محل زندگی تا ۱۵ سال طبقه بالای خونه پدر و مادرم»»

حالا سوال اینه: شما قبول می‌کنید تو طبقه بالای خونه مادرشوهر زندگی کنید؟

چون بعضی خانم‌ها معتقدن زندگی تو یه آپارتمان ۸۰ متری مستقل بهتر از زندگی تو خونه ۲۰۰ متری ولی بالای خونه مادرشوهره.

یا اگه شما فرزند دختری داشته باشید قبول میکنید به مردی که محل زندگی اش خونه پدر و مادرش باشه دختر بدهید ؟

نظر شما چیه؟ تجربه یا دیدگاه خودتون رو به اشتراک بذارید.

از زندگی طبقه بالای خانه شوهر یا همسایگی اونها تجربه و خاطره دارید ؟

خوشحال میشم زیر این تاپیک نظر یا تجربیات خود را بنویسید.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه اصلا،اینطوری خانواده شوهر همش دخالت میکنه و باعث دعوای زوجین میشه

والدین من با خانواده بابام زندگی میکردن تو یه ساختمون و مامانم همیشه میگفت کاش تو خونه خودم بودم

با اینکه مادر بزرک من خیلیم اهل دخالت نبود

درکل هیچ کسیو ندیدم که راضی باشه از زندگی با خانواده شوهر 

من الان تویه خونه ۶۵متری هستم ن ۲۲۰ متری ،بخدا قسم اگه ب قبل برمیگشتم حتی ۴۰۰ مترهم بود باز تویه ساختمون بااین قوم زندگی نمیکردم هرگزززز

خدایا خودت بسازبرام ،برای نیتم اگه دلت خواست یه صلوات بفرست 

من همسایگی قوم شوهر ساکنم و به شدت ناراحتم و متنفرم ازشون ..

اما صرف اینکه فقط چون طبقه بالا خونه پدرشوهر بخام بگم ن دلیل نمیشه بعضی وقتها فرشته ان پدرشوهر و مادرشوهرا آدم کناراونا حالش بهتر تا پدرمادر خودش ..

اما اگه تو رفت آمدا متوجه شدید مادر اهل دخالت و فضول واقعا سخت ...

همسایمون طبقه بالا مادر شوهر اصلا نمیره خونش فقط دم در میبینه سلام میکنه یا شوهر ماشین از پارکینگ میاره اونم میره سلام میکنه مادرشوهر کاری نداره میگه چیکارش دارم فقط بذاره پسرم بیاد پیشم راضیم