2777
2789
عنوان

کیا مثل من وقتی شنیدن باردارن خوشحال نشدن

| مشاهده متن کامل بحث + 1510 بازدید | 70 پست
اوه اوه ،نمیتونم بگم چرا ؟چون خودم وقتی پسر اولم یکسال و نیم بود تو هفته نه بارداری خودم اینکارو کرد ...

بخدا حتی یه درصدم نمیشد نگه اش دارم ادم باید تو اون شرایط باشه که درک کنه چقدر سخته یکی از بچه اش بگذره و نتونه حتی فکر داشتنشو بکنه فقط امیدوارم یه بار دیگه تو یه شرایط مناسب خدا دوباره لیاقت مادر شدنو بهم بده

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من اولش 

ولی الان خوشحالم 

😍خدا روزی رسان شکست ناپذیر من است و هم اکنون مبالغ هنگفت پول در پناه لطف الهی و به شیوه هایی عالی به من میرسد😍😍😍😍😍😍😍  گاهی هیچکسی رو نداشته باشی بهتره !!!  باور کن بعضیا تنهاترت میکنن 🌹🌹🌹    
احتمالا چون 33سالمم هست

یعنی جا داری؟ناراحتمااا فقط بخاطر شوهرم.خودم اصن کمبود بچه رو حس نمیکنم ولی اون چرا خیلی دلش بچه میخواد فک میکنه من نمیفهمم😭

خدایاااااا .....من سکوتت را نمی بخشم...
بعله 😅😆

ای جانم😆😆😆خوش بحالت. یه بار حامله میشی با دوتا بچه😆😆😆😆به سلامتی انشالله. پس دیگه حسابی داری خودتو لوس می کنی. شوهرتم که بچه دوست😆😆😂😂

مهربان ترینم، همسرم، هنوز بعد از این همه سال با هم بودن، سرم که به شانه هایت می رسد و صدای قلبت را می شنوم، مگر دیگر غم جرأت دارد کنج دلم بماند. 
یعنی جا داری؟ناراحتمااا فقط بخاطر شوهرم.خودم اصن کمبود بچه رو حس نمیکنم ولی اون چرا خیلی دلش بچه میخ ...

دقیقا منم بخاطر همسرم ناراحت میشم میدونم خیلی بچه دوست داره

همه راهها گشوده است...معجزه از پس معجزه باز نمی ایستد ازآسمان برسرم خیروثروت میبارد...خدایا سپاسگزارم

ای جانم😆😆😆خوش بحالت. یه بار حامله میشی با دوتا بچه😆😆😆😆به سلامتی انشالله. پس دیگه حسابی داری خ ...

😆😅😆 شوهرم كه از وقتي كه فهميديم تو ابراست اما من خيلي ميترسم نگرانم بخدا 🙊

خدايا به اميد تو ❤️
اره من دخترم هنوزدوسالشه اصلا بچه نمبخواستم ولی بخاطر کیستم دکترم مجبور کرده این ماه حتما بارداربشم. ...

چ جالب بخاطر کیست؟منم هم کیست تخمدان دارم هم‌کیستهای متعدد سینه ، ولی برای شما عالیه چون دوسال اختلاف سنی ک البته میشه سه سال عالیه، من ی پسر هفت ساله دارم و چون خیلی منزوی و گوشه گیر و با اعتماد بنفس پایینه همه می گفتن یکی دیگه بیاد خوب میشه و مشاورها هم البته می گفتن ،من ۳۸ سالم هست و اصلا شرایط روحی خوبی ندارم و تو دوراهی قرارگرفتم زمانی ک دیگه گفتم اصلا نمیخوام این اتفاق افتاد....

به آنچه ناامیدی امیدوارتر باش تا بدانچه امیدواری، موسی رفت برای اهل و عیالش آتش بیاورد خدا با او سخن گفت

ان شاا...بسلامتی بدنیا بیان

همه راهها گشوده است...معجزه از پس معجزه باز نمی ایستد ازآسمان برسرم خیروثروت میبارد...خدایا سپاسگزارم

بخدا حتی یه درصدم نمیشد نگه اش دارم ادم باید تو اون شرایط باشه که درک کنه چقدر سخته یکی از بچه اش بگ ...

دقیقا ،خودتو ناراحت نکن ،ایشالا هرزمان ک امادگی روحی و .....داشتی یکی دیکه

به آنچه ناامیدی امیدوارتر باش تا بدانچه امیدواری، موسی رفت برای اهل و عیالش آتش بیاورد خدا با او سخن گفت

ترس چرا عزیز دلم. الان دیگه دوقلو عادیه. اصلا نگران نباش. از حاملگیت لذت ببر عزیزم. ما هم تا زایمانت باهاتیم. تازه بعدش تا عروسی بچه هات هم هستیم😆😆😆😆

مهربان ترینم، همسرم، هنوز بعد از این همه سال با هم بودن، سرم که به شانه هایت می رسد و صدای قلبت را می شنوم، مگر دیگر غم جرأت دارد کنج دلم بماند. 
ترس چرا عزیز دلم. الان دیگه دوقلو عادیه. اصلا نگران نباش. از حاملگیت لذت ببر عزیزم. ما هم تا زایمانت ...

واي واقعاً خوشحالم شما ها رو دارم ❤️🙈😆 ولي نگرانيم شب ها بي خوابم كرده دفعه أوله كه مادر ميشم و دو تا بچه رو بايد نگه داري كنم واقعاً ترسناكه چجوري نگه داري كنم ميترسم از شوهرم دور شم و و و 😣😣😣

خدايا به اميد تو ❤️

اصلا نمیدونستم چجوری ب خواهرم بگم میدونم اگه متوجه بشه خوشحال میشه ولی دل خودم راضی نمیشه بنده خدا چهار بار سقط کرد اخریشم سه قلو بود بمیرم 😭

الهی ب حق فاطمه زهرا همه آرزوهاتون براورده بشه🙏🙏🙏 همه غصه هاتون به شادی 🙏🙏🙏🙏همه دردهاتون درمان🙏🙏🙏 همه قهرهام ب اشتی تبدیل بشه🙏🙏🙏 الهی امین الهی امین الهی امین❤