2777
2789
عنوان

کیا مثل من وقتی شنیدن باردارن خوشحال نشدن

| مشاهده متن کامل بحث + 1510 بازدید | 70 پست
خداکنه بتونم خودمم سنی ندارم ۲۳ سالمه😢

ای جان ،میتونی عزیزم ،خیلی وقت داری جوونی و پرانرژی

به آنچه ناامیدی امیدوارتر باش تا بدانچه امیدواری، موسی رفت برای اهل و عیالش آتش بیاورد خدا با او سخن گفت
اصلا نمیدونستم چجوری ب خواهرم بگم میدونم اگه متوجه بشه خوشحال میشه ولی دل خودم راضی نمیشه بنده خدا چ ...

ببین شاید ابجیت تب مالت داره خودش نمیدونه

حتما بهش بگو چک کنه و ازمایششو بده

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من دو ماه پیش زندادشم باردار شد تمام خانوادم ناراحت شدن برا من چون 6سال از داداشم بزرگترم وده سال نازایی داشتم ولی اونا بلا فاصله بعد از اقدام باردار شد اما خدا جواب صبر مارو هم داد وخیلی معجزه اسا منم باردار شدم ولی باز استرس دارم چون نزدیک مجلس یکدونه  خواهرمه

معجزه زندگیم ترنم من 25 آبان سال 97 ساعت8و40دقیقه صبح بعد از یازده سال انتظار فرشته زمینی ما شد.خدایا عاشقتم  

من نمیدونم چرا یوقتایی دوسش ندارم شاید چون محدودم کرده هیچ کاری نباید بکنم چون استراحت دارم خسته شدم از تو خونه بودن ولی بازم خدایا شکرت

معجزه زندگیم ترنم من 25 آبان سال 97 ساعت8و40دقیقه صبح بعد از یازده سال انتظار فرشته زمینی ما شد.خدایا عاشقتم  
ببین شاید ابجیت تب مالت داره خودش نمیدونه حتما بهش بگو چک کنه و ازمایششو بده

همه ازمایشارو انجام دادن هم خودش هم شوهرش هیچ مشکلی پیدا نشده ک فقط تو اخرین سقطش شیش ماهش بود دکتراگفتن چون سه تا بود نتونست نگه داره اگه یکی بود میموند  

الهی ب حق فاطمه زهرا همه آرزوهاتون براورده بشه🙏🙏🙏 همه غصه هاتون به شادی 🙏🙏🙏🙏همه دردهاتون درمان🙏🙏🙏 همه قهرهام ب اشتی تبدیل بشه🙏🙏🙏 الهی امین الهی امین الهی امین❤
پس هنوز خواست خدا نشده انشالله اینبار براش بمونه

هر چی خدا بخواد ان شالله 

الهی ب حق فاطمه زهرا همه آرزوهاتون براورده بشه🙏🙏🙏 همه غصه هاتون به شادی 🙏🙏🙏🙏همه دردهاتون درمان🙏🙏🙏 همه قهرهام ب اشتی تبدیل بشه🙏🙏🙏 الهی امین الهی امین الهی امین❤