سلام به همه بارداری اولمه ولی اصلا ذوق نکردم اصلا خوشحال نیستم بخاطر خواهرم که سقط داشته 😔دوست داشتم اول خواهرم بچه بیاره
الهی ب حق فاطمه زهرا همه آرزوهاتون براورده بشه🙏🙏🙏 همه غصه هاتون به شادی 🙏🙏🙏🙏همه دردهاتون درمان🙏🙏🙏 همه قهرهام ب اشتی تبدیل بشه🙏🙏🙏 الهی امین الهی امین الهی امین❤
من دو ماه پیش زندادشم باردار شد تمام خانوادم ناراحت شدن برا من چون 6سال از داداشم بزرگترم وده سال نازایی داشتم ولی اونا بلا فاصله بعد از اقدام باردار شد اما خدا جواب صبر مارو هم داد وخیلی معجزه اسا منم باردار شدم ولی باز استرس دارم چون نزدیک مجلس یکدونه خواهرمه
معجزه زندگیم ترنم من 25 آبان سال 97 ساعت8و40دقیقه صبح بعد از یازده سال انتظار فرشته زمینی ما شد.خدایا عاشقتم
همه ازمایشارو انجام دادن هم خودش هم شوهرش هیچ مشکلی پیدا نشده ک فقط تو اخرین سقطش شیش ماهش بود دکتراگفتن چون سه تا بود نتونست نگه داره اگه یکی بود میموند
الهی ب حق فاطمه زهرا همه آرزوهاتون براورده بشه🙏🙏🙏 همه غصه هاتون به شادی 🙏🙏🙏🙏همه دردهاتون درمان🙏🙏🙏 همه قهرهام ب اشتی تبدیل بشه🙏🙏🙏 الهی امین الهی امین الهی امین❤