2777
2789
عنوان

کیا مثل من وقتی شنیدن باردارن خوشحال نشدن

| مشاهده متن کامل بحث + 1510 بازدید | 70 پست
چ جالب بخاطر کیست؟منم هم کیست تخمدان دارم هم‌کیستهای متعدد سینه ، ولی برای شما عالیه چون دوسال اختلا ...

خوبه.بچتون نباید تنها باشه گناه داره اخه.منم موندم دخترم باهاش میسازه یانه بیشتر نگران دخترمم

اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم برای سلامتی نی نی من و نی نی شما
ای جوونم خوشحال باش واسه خواهرتم دعا کن انشالله ماه بعد خبر حامله بودنشو بشنوی و هر دوتون با هم نی ن ...

اخه خواهرم سریع باردار میشه ولی بچه هاش نمیمونن با اینکه تو اخریم سرکلاژ شده بود ....ان شالله ک خدا ب هرکی که نی نی میخواد بهش بده 

الهی ب حق فاطمه زهرا همه آرزوهاتون براورده بشه🙏🙏🙏 همه غصه هاتون به شادی 🙏🙏🙏🙏همه دردهاتون درمان🙏🙏🙏 همه قهرهام ب اشتی تبدیل بشه🙏🙏🙏 الهی امین الهی امین الهی امین❤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شمام برا من دعا کن حالا ک هفته های اخر هستین ک خدا به منم صبر بده و بتونم با این عوارض بارداری کنار ...

چشم حتما اگه خدا صدامو بشنوه حتما دعا میکنم

میشه برای همه منتظرا صلوات بفرستین؟
واي واقعاً خوشحالم شما ها رو دارم ❤️🙈😆 ولي نگرانيم شب ها بي خوابم كرده دفعه أوله كه مادر ميشم و دو ...

نترس گلم. مادر که میشی انگاری خدا چند برابر قدرت آدمو زیاد می کنه. مطمئن باش از پسش بر میای. سعی کن بی خیال باشی. خودتو سرگرم کن. 😊😊😊😊

مهربان ترینم، همسرم، هنوز بعد از این همه سال با هم بودن، سرم که به شانه هایت می رسد و صدای قلبت را می شنوم، مگر دیگر غم جرأت دارد کنج دلم بماند. 
ترانه خانم خوش قلب بسلامتی راسی برا خوشبختی منم دعاکن، کتاب ریحانه بهشتی هم بخون عالیه برای بارداره ...

چشم حتما 

الهی ب حق فاطمه زهرا همه آرزوهاتون براورده بشه🙏🙏🙏 همه غصه هاتون به شادی 🙏🙏🙏🙏همه دردهاتون درمان🙏🙏🙏 همه قهرهام ب اشتی تبدیل بشه🙏🙏🙏 الهی امین الهی امین الهی امین❤
نترس گلم. مادر که میشی انگاری خدا چند برابر قدرت آدمو زیاد می کنه. مطمئن باش از پسش بر میای. سعی کن ...

هر روز دارم ميرم پياده روي با شوهرم اونم كه كلاً تو فضاست از رويا هاش ميگه من ميخندم 😆 آرزو داره بچه ها دختر باشن هر دو اسم هم گذاشتيم 

خدايا به اميد تو ❤️
خوبه.بچتون نباید تنها باشه گناه داره اخه.منم موندم دخترم باهاش میسازه یانه بیشتر نگران دخترمم

به هرحال مطمن باشید ک حسادت هست و طبیعیه اونم تو اون سن شما شرایطو ی جور مدیریت کنید ک بتونه باهاش کنار بیاد 

به آنچه ناامیدی امیدوارتر باش تا بدانچه امیدواری، موسی رفت برای اهل و عیالش آتش بیاورد خدا با او سخن گفت
خب چرا پیشگیری نکردی؟

اصلا نمیدونم چجوری شد من ۲۵آذر عروسیم بود یعنی هنوزم تو شوکم 

به هرحال مطمن باشید ک حسادت هست و طبیعیه اونم تو اون سن شما شرایطو ی جور مدیریت کنید ک بتونه باهاش ک ...

خداکنه بتونم خودمم سنی ندارم ۲۳ سالمه😢

اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم برای سلامتی نی نی من و نی نی شما
😂😂😂😂اخی.شوهر منم عاشق دخترمونه. اسمشم خودش انتخاب کرد. با اینکه خانواده همسرم پسر دوستن ولی همسر ...

دقيقاً خانواده ي شوهر منم همينن ميگن هر دو پسر باشن خوبه اما شوهرم ميگه نه من دختر ميخوام اونم هر دوش😅😆 عزيزم 😍 خدا نگهشون داره 😍😍

خدايا به اميد تو ❤️
دقيقاً خانواده ي شوهر منم همينن ميگن هر دو پسر باشن خوبه اما شوهرم ميگه نه من دختر ميخوام اونم هر دو ...

انشالله هر چی خیره واست پیش بیاد عزیز دلم. منو از حال و اوضاعت بی خبر نذار😘😘😘😘😘

مهربان ترینم، همسرم، هنوز بعد از این همه سال با هم بودن، سرم که به شانه هایت می رسد و صدای قلبت را می شنوم، مگر دیگر غم جرأت دارد کنج دلم بماند. 
مرسي عزيز دلم 😍😍 حتماً جنسيت رو فهميدم تاپيك ميزنم 😆🙊😅😍😍

😊😊😊😊😊

منم چون دخترم کوچیک بود ب این زودی نمیخواستم شوکه شدم و ناراحت حالا ایشالا ک سالم باشه

اتفاقا خیلی کاردرستی کردی که نگهش داشتی گلی

این شرایط برای خواهر منم پیش اومد 

الان خیلی خدا رو شاکره

بچهاش نیاز به هم بازی ندارن 

تو مدرسه هواسشون به هم هست

تو باشگاه

تو عروسی

اصلا به کسی نیاز ندارن