2777
2789
عنوان

کیا مثل من وقتی شنیدن باردارن خوشحال نشدن

| مشاهده متن کامل بحث + 1510 بازدید | 70 پست

ترانه خانم خوش قلب بسلامتی

راسی برا خوشبختی منم دعاکن، کتاب ریحانه بهشتی هم بخون عالیه برای باردارها

أَنَا عَبْدُكَ وَ أَنْتَ رَبِّي ظَلَمْتُ نَفْسِي وَ اعْتَرَفْتُ بِذَنْبِي وَ لاَ يَغْفِرُ الذُّنُوبَ إِلاَّ أَنْتَ فَاغْفِرْ لِي يَا غَفُورُ يَا شَكُورُ 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من خوشحال شدم ولی ناراحتم شدم چون دختر خاله م چند بار بچه شو از دست داد☹️دوست داشنثتم باهم باردار میشدیم

خدای خوبم من بهت ایمان دارم میدونم معجزه تو بهم نشون میدی و خوابم تعبییر میشه ❤️❤️خداروشکر که معجزه تو بهم‌دادی خدایا تا اخر برام حفظش کن به حق حضرت زهرا ☺️😍😍اللهم صل علی محمد و آل محمد 

من یکسالو نیمه منتظرم ودلم میخاد باردار بشم هر ماهم پریم یاد اشکمم در میاد ولی یچیزی ته ته دلم خیلی هم ناراحت نیست

دلیلشم نمیدونم چیه

همه راهها گشوده است...معجزه از پس معجزه باز نمی ایستد ازآسمان برسرم خیروثروت میبارد...خدایا سپاسگزارم

سقطش کردم 😢😢😢😢یعنی هنوز که هنوزه هر روز میمیرمو زنده میشم 

اوه اوه ،نمیتونم بگم چرا ؟چون خودم وقتی پسر اولم یکسال و نیم بود تو هفته نه بارداری خودم اینکارو کردم ،ولی اینبار اینکارو نکردم یعنی دیگه وجدانم قبول نمی کرد و از طرفی تو ی رودراهی خواستن یا نخواستن بودم

به آنچه ناامیدی امیدوارتر باش تا بدانچه امیدواری، موسی رفت برای اهل و عیالش آتش بیاورد خدا با او سخن گفت
من خوشحال بودم اما الان خيلي نگرانم ...  شما هم بايد  خوشحال باشي خواهرتون هم انشالله زود ...

مانا دوقلو بارداری ؟ 

مهربان ترینم، همسرم، هنوز بعد از این همه سال با هم بودن، سرم که به شانه هایت می رسد و صدای قلبت را می شنوم، مگر دیگر غم جرأت دارد کنج دلم بماند. 
جدی ؟میشه توضیح بدی ؟

اره من دخترم هنوزدوسالشه اصلا بچه نمبخواستم ولی بخاطر کیستم دکترم مجبور کرده این ماه حتما بارداربشم.زیاد خوشحال نیستم ازاین اتفاق.شما چرا خوشحال نیستی بچت چندسالشه

اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم برای سلامتی نی نی من و نی نی شما