2777
2789
عنوان

دوستمو دعوت کنم یا نه

116 بازدید | 20 پست

میدونم فکر مسمومی دارم 

توروخدا سرزنشم نکنین 

من یه دوست دارم که باهاش هفت هشت ساله باهاش دوستم 

حالا مراسم بله برونم هست 

من با نامزدم از طریق یه سایت آشنا شدم (آدم و حوا) که هم من و هم دوستم تو اون سایته ثبت نام کرده بودیم 

اوایل آشناییمون (هنوز اصلا جلو نرفته بودیم) یه بار من جواب نامزدمو ندادم به مدت تقریبا ده ساعت اینا یا بیشتر. چون یجورایی میخواستم دست به سرش کنم 

بعد اینم فک کرده بود من پشیمون شدم رفته بود به دوستم درخواست دوستی داده بود که شرایط مشابه منو داشت کاملا 

اینم بگم که تو اون سایت اصلا عکس طرف مشخص نبود و صرفا بر اساس مشخصات درخواست میدن یعنی عکسی ازدوستم ندیده بود 

که منم به روش آوردم (البته حماقت کردم کاش نمی آوردم) 

اونم گفت که چون من جواب ندادم فک کرده پشیمون شدم گفت هدفش ازذواجه و کلی بعدش التماس کرد که بیشتر با هم آشنا شیم و قصدش هم جدی بود واقعا 

بعد اون هر چی بابام گفت قبول کرد. کلی ازش تحقیق کردیم و... 

حالا مراسم بله برونم شده 

اون دوستم انتظار داره دعوتش کنم اما من نمیدونم این کار درسته یا نه 

دوستمم قیافش بد نیس همیشه هم به تیپش میرسه نمیدونم چیکار کنم 

شما تو بله برونتون دوستاتونو دعوت کردین

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من دعوت میشدم و دعوت کردم

به نظرت با این شرایط من دعوتش کنم؟

دوست دارم دوستام باشن ولی واقعا ته دلم مردده

از طرفی شغل نامزدم طوری هست که مرتب با مردم در ارتباطه 

به خودم میگم اون روزی هزار تا دختر میبینه 

دوست تو هم یکی مث اونا 

الکی حساس شدم شاید 

به نظرت با این شرایط من دعوتش کنم؟دوست دارم دوستام باشن ولی واقعا ته دلم مرددهاز طرفی شغل نامزدم طور ...

حساسیت نیست  دعوت نکن

میدونی فرقمون چی بود ؟!من تورو زندگی کردم..  تو منو تجربه

من اصلا نمیدونم چرا به چنین آدمی اجازه میدی بیاد خواستگاری در تموم پیامت به این فکر کردم ، نه دوستت

آدم خوبیه 

از اول ما خیلی سخت گیری کردیم نسبت بهش 

رفتیم محل کارش 

سامانه ثناشو چک کردیم و.. 

اون موقع هم به من گفت واقعا فکر میکرده من نمیخوامش و دارم دست به سذش میکنم که رفته به دوستم درخواست داده 

خیلی اوایل آشناییمون بود این کارش 

آدم خوبیه از اول ما خیلی سخت گیری کردیم نسبت بهش رفتیم محل کارش سامانه ثناشو چک کردیم و.. اون موقع ه ...

نمیدونم ولی طرز فکر من اینه که مگه ازدواج انتخاب بین این و اونه 

که اگه این نخواست ، یهویی بره سراغ بعدی ؟؟؟؟

اصلا آدمی که تو چنین فضاهایی با کسی آشنا میشه ، تو همین فضا ها میتونی تضمین کنی سلامتش رو حفظ میکنه در رابطه با تو ....

به نظرت با این شرایط من دعوتش کنم؟دوست دارم دوستام باشن ولی واقعا ته دلم مرددهاز طرفی شغل نامزدم طور ...

میدونی نوع ازدواجت اشتباهه مطمئن نیستی دوستت داره یا نه شما رو انگار بین 10 تا میوه ی یه شکل انتخاب کرده اول یکم صبر کن بعد ازدواج کن مثلا منی که میدونم شوهرم دوسم داره میدونم 1000 تا دختر هم براش بیارن بازم منو انتخاب میکنه 

نمیدونم ولی طرز فکر من اینه که مگه ازدواج انتخاب بین این و اونه که اگه این نخواست ، یهویی بره سراغ ب ...

نمیدونم 

سایتش دوست یابی نیس 

یه سایت رسمی هست برای ازدواج که حالت معرفی داره که دو نفر رو به هم معرفی میکنه 

ولی خب منم دوست داشتم که یکی منو همینطوری ببینه عاشقم بشه ولی پیش نیومد 

اینم شرایطش خیلی خوب بود و واقها خودش ادعا داره که خیلی دوسم داره 

💔💔💔