2777
2789
عنوان

دوستمو دعوت کنم یا نه

| مشاهده متن کامل بحث + 116 بازدید | 20 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میدونی نوع ازدواجت اشتباهه مطمئن نیستی دوستت داره یا نه شما رو انگار بین 10 تا میوه ی یه شکل انتخاب ...

میدونی من میگم شاید حساسیت منه 

چون من کلا خیلی افکار منفی گرانه ای تو هر زمینه ای دارم 

این آقا خودش بارها گفته من انتخابم تویی وتو رو بخاطر  هیچ دختر دیگه ای ول نمیکنم 

این سایته هم یه حالت معرفی طوری داشت

انگار یکی منو بهش معرفی کرده 

کلا سایتش رسمیه و برای ازدواجه 

نمیدونم سایتش دوست یابی نیس یه سایت رسمی هست برای ازدواج که حالت معرفی داره که دو نفر رو به هم معرفی ...

زود نرو عقد کن ، حداقل یه سال و نیم نامزد باش ، دل نبند لطفا به این زودیا که آسیب نبینی ، صبر کن در گذر زمان اگه آدم مناسبی باشه  عشق خودش به وجود میاد ، و قطعا ماندگارتر این عشق 

فقط خواهرانه بهت میگم فعلا عقد نکن ، نامزد باش تا یه سال حداقل ، باهاش مسافرت برو ، بهش بگو دوست هاش رو بهت معرفی کنه ، آشنا بشو با دوستاش ، آدما رو خیلی میشه از روی شخصیت دوستاشون شناخت ، تو جمع خانواده اش که خودشم حضور داره زیاد باش 

و خلاصه زود تصمیم نگیر ...