2777
2789

واقعن هم خرابه خاک بر سرش سه تا دختر داره دختراش هرجا میرن مردم بهشون میگن راسته مامانت با یه حاجی دوست شده

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وای خدا 

کاش مادرا  رحم میکردن به بچه هاشون 

نمیدونم چمه فقط میدونم قبلنا اینقدر چم نبود🤷🏻‍♀️درخواست دوستی آزاد🚶🏼‍♀️🚶🏼‍♀️🚶🏼‍♀️🚶🏼‍♀️🚶🏼‍♀️🚶🏼‍♀️🚶🏼‍♀️ولی قبول نمیکنم💃🏼

وای خدا کاش مادرا رحم میکردن به بچه هاشون

خیلی بیشرفو خودخواهن 

بیچاره بچه هاشون تا نسل به نسل میگن مادربزرگت خراب بود

وقتی توهین میکنی جوابتو نمیدم دلیلش این نیست که کم آوردم ..اگه بخوام مثل تو بی ادب باشم اونموقع فرق منو تو چیه؟ پیاماتم نخونده پاک میکنم😊😊😊

جدیدا خیلی زیاد شده که با مرد متاهل دوست میشن یا زن متاهل چند بار من تو این سایت دیدم که میگه نمیتون ...

من تو همین سایت خوندم 

که عاشق برادرشوهرش شده بوده 

هر روز هم تاپیک میزد که وقتی میبینم استرس میگیرم تپش قلب میگیرم 

کاربری چندسال پیشه 

الان تاپیکاشو پاک کرده 

فقط از خدا میخوام آخر وعاقبتمونو بخیر کنه🙏🙏🙏

وقتی توهین میکنی جوابتو نمیدم دلیلش این نیست که کم آوردم ..اگه بخوام مثل تو بی ادب باشم اونموقع فرق منو تو چیه؟ پیاماتم نخونده پاک میکنم😊😊😊