2777
2789
عنوان

پیلکتازی خفیف کلیه چپ

38455 بازدید | 49 پست

مامانایی که پسردارن آیا میدونن پیلکتازی خفیف کلیه چیه؟خطرناکه یا تا پایان بارداری رفع میشه مشاور گفت باید سونو بدی بازم تا عملکرد کلیه معلوم بشه ولی یه مورد مشابه بوده که دکتر گفته بهشون که با رشد جنین رفع میشه نیازی به اقدامات بعدی نیست شماهم اگه تجربه دارید بگید لطفا

معمولا بیشتر تو جنینهای پسره با رشد جنین رفع میشه معمولا میگن ۲۸ هفته یه سونو بدن و بررسی مجدد میکنن که مطمئنن شن رفع شده

زندگی من از آنجایی دگرگون شد که تو گفتی *دوستت دارم را بامن بسیار بگو*

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نیاز به هیچ ‌اقدامی نیس 

چون الان عملکرد کلیه هم خیلی خوب نباشه که نه سقط میکنن نه میشه درمان کرد

رسما هیچ‌کاری نمیشه بکنی

پس یه سونو هفته های بالا تر بده 

مشکلی بود روز ۳ زایمان بچه رو‌باید ببری سونو گرافی

اونجا دارو‌ میدن رفع میشه 

فعلا کاری ازت ساخته نیس

عزیزم پسر منم داره.وقتی تو شکممم بود فهمیدن هردو کلیه داره گفتن بدنیا بیاد خوب شده ولی الان ک ۳ سال و ۴ ماهشه فقط یه کلیه خوب شده و هنوز یه کلیه مشکل داره و دایم سونو و ازمایش میدم

چرا بالا ۵ پیلکتازیه باید زیر ۴ باشه نرمالش عکسشو بذار بگم بهت

ببینید فقط نوشته پیلکتازی خفیف کلیه چپ نه عددی داره نه عکسی اینم تو سلامت جنین دومم مشخص شد

ببینید فقط نوشته پیلکتازی خفیف کلیه چپ نه عددی داره نه عکسی اینم تو سلامت جنین دومم مشخص شد

بر چه اساسی گفته پیلکتازی خفیف؟

باید عددش مشخص باشه

پس خیلی جای دقیقی نرفتی

من یکیش ۴.۲ و یکی دیگه ۵.۲

بهم کفت اگه آز ان تی و غربال ۱ خوب‌نبود و زیر۳۰سال نبودی میفرستادمت آمینو چون از نشانه های سندرم داون هم هست(دکتر سونوگراف گفت)

بالای ۴ پیلکتازی محسوبه اما دکتر‌ خپدم گفت بالای ۵ که میشه یکیش فقط و‌فعلا هم چه باشه چه نباشه کاری ازت ساخته نیس 

با اولین ادرار رفع میشه ولی باید حتما بعد تولد ۳ تا ۵ روزگی سونوگرافی بشه

بر چه اساسی گفته پیلکتازی خفیف؟ باید عددش مشخص باشه پس خیلی جای دقیقی نرفتی من یکیش ۴.۲ و یکی دیگ ...

سونوگرافی من غربالگری مرحله دوم بود که کلا عدد نمینویسن چون واسه پیلکتازی نیست که واسه سلامت جنینه خود دکتر سونوگرافی گفت خفیفه خودش رفع میشه هنوز سونو مخصوص واسه تشخیص پیلکتازی نرفتم که عددش مشخص بشه باهرکیم مشورت کردم گفتن باید تا هفته ۳۰ صبرکنی تا سونو بدی مشخص بشه رفع شده یانه

سونوگرافی من غربالگری مرحله دوم بود که کلا عدد نمینویسن چون واسه پیلکتازی نیست که واسه سلامت جنینه خ ...

منم غربالگری مرحله دوم ‌بود عزیزم

ولی باید میگفت بهت که شدتش بدونی و عدد لازمه

جای دقیقی میرفتی میکفت

بعضی دکترا بلدن فقط از سونو غربال ۲ انگشتارو بشمرن

بر چه اساسی گفته پیلکتازی خفیف؟ باید عددش مشخص باشه پس خیلی جای دقیقی نرفتی من یکیش ۴.۲ و یکی دیگ ...

سندرم داون که ربطی به مشکل کلیه نداره این دکترای جوون عاشق سونو هستن چون درصد میگیرن من تازه ازدست یکی ازینا راحت شدمو یه دکتر باتجربه قدیمی پیداکردم 

منم غربالگری مرحله دوم ‌بود عزیزم ولی باید میگفت بهت که شدتش بدونی و عدد لازمه جای دقیقی میر ...

باخودش که صحبت کردم گفت مهم نیست اصلا رفع میشه توی پسربچه ها رواج داره این مشکلات البته هنوز پیش دکترم نرفتم چون مسافرتم حالا برم پیشش ببینم چی میگه