2777
2789
عنوان

امشب رفتم برای دخترم سرویس خواب خریدم

| مشاهده متن کامل بحث + 226 بازدید | 19 پست
خب اتاق دخترم کاغذ دیواریه رو دیوارشم ۳ تا دخترن پردش هم با دیوارش سته بعد کاغذ دیواریش صورتیه ۳ تا ...

خب باشن کاغذ دیواری رو بعدا تعویض میکنی ولی اینو نه هزینه بره

بعدم بااین توضیحا خیلی شلوغ پلوغ و صورتی میشه که

حداقل گلبهی بگیر 

انگار همین حوالی یک نفر تمام گذشته‌اش را آتش زده، جنگلی را سوزانده که یک درخت را فراموش کند :)!🖤

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آبی به اتاقش نمیاد

نه منظورم به سلیقه خودش بخر حالا سفید آبی دختر من که آبی کمرنگ دوست داره اصن صورتی دوست نداره 

جواب ابلهان خاموشیست....پس اگه ریپ زدی و جواب ندادم بدون که این مثل در موردت صدق میکنه..
به نظر من سفید بردار اشکال نداره کثیف بشه تمیز می‌کنی مهم اینه که به سلیقه دخترت باشه دیگه اون میخوا ...

خودش چوبی میخوات اصلا

منم به سلیقه خودش اهمیت میدم

ولی دو تا مشکل هست 

طرف دوست همسرمه ما دستمون تنگه الان از اون خرید کردیم چون قراره به قیمت خرید بده

و مشکل دیگه اینکه اگر بخوام سفید بردارم باید از مغازه خودش بردارم که اصلا خیلی معمولی بودن میز ارایش سفیداش ببین خیلییییییییی ها اصن قدیمی بودن خوده تخته هم معمولی بود اصن رنگ تاجش کدر بود اصلا شوهرم مدام میگه بچه خوب و بدو متوجه نمیشه که اون بدرد نمیخورد اما خودم همش میگم باب دل بچم نیست هنوزم تختو نیوردیم قرار شد ۲۴ ام بیارنش

خب باشن کاغذ دیواری رو بعدا تعویض میکنی ولی اینو نه هزینه برهبعدم بااین توضیحا خیلی شلوغ پلوغ و صورت ...

کاغذ دیواری هم خیلییی هزینش زیاده

ببین قشنگ گیر کردم هرچی میگمش چرا سفید میگه خب سفید نازه

حالا فردا به همسرم بگم کلی غر میزنههههههه🥲🥲🥲🥲