2777
2789

عذاب وجدان دارم خیلیییی

تولدشه چند روزه دیگه خواستم سوپرایز کنم اما خودشم باهامون بود خلاصه من یه تخت پارچه تدی مد نظرم بود براش با یه میز ارایش بزرگ و پاتختی و یه پاف میز ارایش خیلی کپل و قشنگ گفتم دور آینش هم براش چراغ بزنن تختش صورتی جیغه جیغ دخترم ۵ سالشه این تختو واسش سفارش دادم که سنش بالاتر هم رفت مناسبش باشه چون قرار نیست حالا حالاها عوضش کنیم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عذاب وجدان چرا

منطقی محور✅️نه موج محور❌️خانوما من عصبانی نیستم، فقط بعضی وقتا جدی ام.. خودتون تو ذهنتون برای پیامام ایموجی بذارید که از حالت خشم در بیاد شما ناراحت نشین😂🎀. ولی آقایون ناراحت بشن.🚫درخواست دوستی نمیپذیرم 

کنار این سرویس خواب یه تخت سفید بود از اینا که پایه هاش رو زمینن همچی میره زیر تخت تاجش نگین داشت خیلی معمولی بود خیلییییی ولی خودمم خواستم بگمش اینو بردار دیدم میز ارایش نداره میز ارایش سفیدا طرف خیلیییییی زشت بودن خیلییییی فقط تدی هاش ناز بودن طرف آشناست قیمت خرید میخواد بده با این حال من گفتمش باشه سفیده رو بخر حالا میز ارایش بعد فرصت مناسب میخرم برات فهمید میز ارایش نداره‌گفت خب عیب نداره همون صورتیه رو برمیدارم باز بعد ۲ دیقه گفت نه سفیده رو میخوام میز ارایش صورتیه رو بردار گفتمش نمیشه ست نیست

خلاصع باباش باهاش حرف زد قبول کرد صورتیه رو برداره 

ولی اومدیم خونه الان گفت مامان سفیده بهتر بود

بخدا جیگرم کباب شد نمیدونم چه کنم 

اصلا نباید صورتی جیغ میگفتی

خیلی زود دلو میزنه انگار پولتو ریختی تو جوب 

برو طرف رنگهای نود که هیچوقت قدیمی نشن

انگار همین حوالی یک نفر تمام گذشته‌اش را آتش زده، جنگلی را سوزانده که یک درخت را فراموش کند :)!🖤

اصلا نباید صورتی جیغ میگفتیخیلی زود دلو میزنه انگار پولتو ریختی تو جوب برو طرف رنگهای نود که هیچوقت ...

خب اتاق دخترم کاغذ دیواریه رو دیوارشم ۳ تا دخترن پردش هم با دیوارش سته بعد کاغذ دیواریش صورتیه ۳ تا خط آبی و سبز و صورتی هم‌‌هست توش

گفت من سفید میخوام اگر میخوای تدی بردار ولی سفید خب سفید مناسب بچه نبست اصلاااااااااااااا اونم تدی ز ...

به نظر من سفید بردار اشکال نداره کثیف بشه تمیز می‌کنی مهم اینه که به سلیقه دخترت باشه دیگه اون میخواد استفاده کنه 

جواب ابلهان خاموشیست....پس اگه ریپ زدی و جواب ندادم بدون که این مثل در موردت صدق میکنه..