سلام عزیزان دختر من ۱۶ سالشه و پانیک داره تقریبا ۳ ساله داره با این بیماری دست و پنجه نرم میکنه😔 تقریبا بیماریش کنترل شده بود میتونست تنها بره بیرون و بیاد و جاهای شلوغ میتونست بیاد قشنگ مسافرت میرفتیم حالش خوب بود ... تا بعد از محرم دیگه نمیتونست از خونه بیاد بیرون حالش بد میشد حس میکرد میخوادحالش بد بشه میگه چشمام یکجوری میشه دکترشو عوض کردم یک ذره بهتر شده میتونه بیاد بیرون ولی مدت زیادی نه .. جاهای شلوغ نمیتونه وایسه الان میخواد مدارس باز بشه خودش استرس داره که شاید نتونه بره منم استرس دارم ولی نشون نمیدم اگه میدونید بگید چیکار کنم😭😭
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
بخاطر محیط استرس آور زندگیش و جایی هس که تحصیل میکنه احتمالا کلی فشار روانی روش هس من اولین پنیکم ۱۳ سالم بود بعدی هم ۱۵ سالم بعد شروع به وسواس فکری گرفتم و .... حتما براش چله بگیرید جدی میگم ! و روانشناس ببرید کارش مثل ما نکشه الان دارم اینو تایپ میکنم سرم گز گز میکنه و میسوزه