2777
2789
عنوان

دخترم پانیک داره

114 بازدید | 21 پست

سلام عزیزان دختر من ۱۶ سالشه و پانیک داره تقریبا ۳ ساله داره با این بیماری دست و پنجه نرم میکنه😔 تقریبا بیماریش کنترل شده بود میتونست تنها بره بیرون و بیاد و جاهای شلوغ میتونست بیاد قشنگ مسافرت میرفتیم حالش خوب بود ... تا بعد از محرم دیگه نمیتونست از خونه بیاد بیرون حالش بد میشد حس میکرد میخوادحالش بد بشه میگه چشمام یک‌جوری میشه دکترشو عوض کردم یک ذره بهتر شده میتونه بیاد بیرون ولی مدت زیادی نه .. جاهای شلوغ نمیتونه وایسه الان میخواد مدارس باز بشه خودش استرس داره که شاید نتونه بره منم استرس دارم ولی نشون نمیدم اگه میدونید بگید چیکار کنم😭😭

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بخاطر محیط استرس آور زندگیش و جایی هس که تحصیل میکنه احتمالا کلی فشار روانی روش هس من اولین پنیکم ۱۳ سالم بود بعدی هم ۱۵ سالم بعد شروع به وسواس فکری گرفتم و .... حتما براش چله بگیرید جدی میگم ! و روانشناس ببرید کارش مثل ما نکشه الان دارم اینو تایپ میکنم سرم گز گز میکنه و میسوزه

بخاطر محیط استرس آور زندگیش و جایی هس که تحصیل میکنه احتمالا کلی فشار روانی روش هس من اولین پنیکم ۱۳ ...

اصن جوری نیست که استرس روزمره داشته باشه یا تو زندگی 

و محیط تحصیلیشم عالیه  

واقعا بعضی وقتا که باهم درد دل میکنیم میگه تقصیر اون همسایست که من اینجوری شدم 

از لحاظ زندگی و فشار خانوادگی اصن تحت فشار نیستش

چی به سرش اوردین که تو ۱۶ سالگی اینطوری شدهمن اولین پانیکم ۲۱ سالگی بود

ی بار ی همسایه خیلیی سلیطه داشتیم اون چند بار داد بیداد کرد از اونموقع اینجوری شده 

وگرنه خانوادگی خیلی باهم صمیمی ایم و اصن مشکلی نداریم

تو مدرسه هم یه چیزی اذیتش میکنهفشار درس که اینجوری میشه

نمیدونم 

وقتی باهم حرف میزنیم میگه مثلا چه اتفاقایی افتاد باهم رفیقیم جوری نیست که دروغ بگه بهش اعتماد دارم که چیزی نیست ولی لطفا دعا کنید🥲