2777
2789

یه سوال داشتم 

🦩خستم مثل مادرشوهری که دختره دم بخت داره ولی واسه عروسش خواستگار میاد😑

بزرگترین شرکت ترانس برق هست در خاور میانه

میدونم عزیزم 

بابام اونجا کار میکنه🫣😅

میخواستم ببینم این چیزی که میگن هر بازنشسته میتونه واسه خودش یه جایگزین داشته باشه که استخدام بشه راسته یا ن 

مثلا من بابام کارگر اونجاس امسال قراره بازنشست بشه 

میخواستم بدونم اگه من برم رشته مدیریت یا حسابداری یا‌ حقوق بخونم ، میتونم تو شرکت جای بابام استخدام بشم یا ن

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام اسی جان من یه سوال داشتم ممنون میشم اگر که میدونی جواب بدی برادر من میخواد آزمون استخدامی ترانسفو شرکت کنه با دیپلم 

میخواستم بدونم تو اطلاعی داری که اونجا شرایطش خوبه یا نه؟مثلا میزان حقوق تازه کار چقدره؟ یا شرکت ساپورتی چیزی میکنه؟

اما میخواستم معنای زندگی چیزی بیش از دوام آوردن باشد...🥀

میدونم عزیزم بابام اونجا کار میکنه🫣😅میخواستم ببینم این چیزی که میگن هر بازنشسته میتونه واسه خودش ی ...

فکر نکنم عزیزم یکی که درس خونده با معدل بالا و باسابقه است لولش با شما یکی نمیشه که خصوصا توی شرکت ها

لایک ندوست😌🙆🏻♀️https://abzarek.ir/service-p/msg/2339664 ناشناس برای حرفامون💕 قوانینو بشکن، تو به دنیا نیومدی که معمولی باشی!

سلام اسی جان من یه سوال داشتم ممنون میشم اگر که میدونی جواب بدی برادر من میخواد آزمون استخدامی ترانس ...

ترانسفو زنجان ؟ 

خب آره خیلی خوب از لحاظ مالی ساپورت میکنه ولی واقعا بستگی داره کدوم قسمت کار کنه و به کارگیری بشه 

مثلاً عیدا چند کیلو آجیل و شکلات گرون و ... یا ماه رمضون برنج و ... یا اینکه به فرزندان نیرو هاشون اونایی که شاگرد ممتاز میشه هدیه نقدی و کادو و لوازم التحریر و جشن میگیره حقوقش بدون اضافه کار تقریباً از سی تومن شروع میشه تا دویست تومن به بالا

ولی خب اینکه بیشتر امکانات رفاهی واسه خانواده فراهم میشه تا خود نیرو چون بعضی قسمتها کارای سخت و خطرناک و ... داره 

هر پونزده سال هم یه سکه میده و ...

خب بیمه‌ش هم تکمیلی هست و کلا تقریباً هزینه پزشکی خانواده و نیرو رایگان میوفته 

خلاصه محیطش واسه آدم های کاری خوبه نه سوسول مامانی

مثلاً دایی من با اینکه الان تو معدن کار میکنه  یه مدت هم اونجا استخدام شد ولی انصراف داد گف به من میلیاردی هم پول بدن اونجا کار نمیکنم ولی خب پدربزرگ و عمو و بابام و دختر عمه‌م اونجا کار میکردندو میکنن وضعیت مالی خوبی داریم 

ولی واقعا پولی که کارگرای اونجا درمیارن واقعا حلاله 

باز بستگی به خیلی چیزا داره 

فکر نکنم عزیزم یکی که درس خونده با معدل بالا و باسابقه است لولش با شما یکی نمیشه که خصوصا توی شرکت ه ...

عزیزم منظورم رو متوجه نشدین

اینکه بابام اونجا کار میکنه مثل سهمیه‌س که همه ی استخدامی ها ی اونجا دارن برای یک نفر 

خواستم از مقدار تاثیرش با خبر بشم 

نگفتم که بیسواد اونجا استخدام شم ، میخواستم برم حسابداری بخونم و بعد .....