2777
2789
دیگه کی ازانس میگیرهوقتی قیمتش از اسنپ بیشتره و انقدر نا امنه؟

شاید شرایط اسنپ گرفتن نیست 

🖤 «گاهی بعضی چیزها رو بهتره فقط توی دل نگه داشت… نه از روی ترس، نه از روی ضعف؛ فقط چون همه ظرفیت شنیدنش رو ندارن.»

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اونوقت شرایط ازانس گرفتن هست. چی میگی خدایی

بیخیال 😅

🖤 «گاهی بعضی چیزها رو بهتره فقط توی دل نگه داشت… نه از روی ترس، نه از روی ضعف؛ فقط چون همه ظرفیت شنیدنش رو ندارن.»

کدوم قسمت لهجه داشتم. بگولطفا. ببینم ازکجافهمیدی

اصفهانیا اغلب آخر کلمات به جای و، ا میذارن

مثلا شما به جای منو میگی منا

رهایت‌ نمی‌کنم،مگر آنکه‌ مرا از قصد گم‌ کنی (:                           تاپیک هایی که از ۱۴۰۳/۱۱ ایجاد شده متعلق به من هستند                  

ببین تویه آژانس بیست نفرراننده ان. زنگ میرنیم یهونوبت ایشونِ میاد

میدونم نوبتیه ولی مگه میشه همیشه نوبتش بیوفته به تو آخه، ولی در کل بگی آقای فلانی نیاد مطمین باش نمیفرستنش، 

و تمام شب را برای دخترهایی که در تنهایی از خودشان خجالت می‌کشند گریه کردم. دخترهایی که بعدها از خود متنفر می‌شوند و مثل یک درخت توخالی ، پوسته‌ای بیش نیستند. و عاقبت به روزی می‌افتند که هیچ جای اندامشان حساس نیست، روح و جسمشان همان پوسته است، و خودشان نمی‌دانند چرا زنده‌اند…

شاید چشات قی کرده

چرا بزایم پسری٬ جامو بندازه پشت دری ٬ روم بکشه پالون خری عروسم بگه جادوگری عوضش میزایم دختری جامو بندازه تو پنج دری روم بکشه لحاف زری دامادم بگه تاج سری👑👑🤭😁 

والاآژانسی که 20سال سابقه داره امن ترازاسنپ هست

البته با چنین راننده ای 

فک نعععکنم 😂

میدونم نوبتیه ولی مگه میشه همیشه نوبتش بیوفته به تو آخه، ولی در کل بگی آقای فلانی نیاد مطمین باش نمی ...

آره درست میگی. ببین زنگ بزنیم ازهرپنج شیش باریه بارایشون میاد. عیدسوارشدم همین. موضوع تکرارشدتابارچندهفته پیش

والاآژانسی که 20سال سابقه داره امن ترازاسنپ هست

امن تر بودن توی سابقه نیست عزیز من توی اینکه مسیر شما روی لوکیشن ثبت میشه رزونه ی راننده ثبت میشه . تلفن فوری داری اگه احساس خطر کردی قیمتشم مناسب تره. بیشتر بگم؟