2777
2789
عنوان

باز با نامزدم دعوا کردم خیلی ناراحتم ببینین حق با کیه

| مشاهده متن کامل بحث + 614 بازدید | 59 پست
ناراحتم نمیفهمم چی تایپ میکنم

میدونم واس همین گفتم ی دور بخوون

نفهمیدی نفسم به نفست بنده😭آدم مگه نفس کشیدنشو یادش میره که من تورو یادم بره عروسک قشنگم غم بی پایانم خواهرنازم😭🖤دارم از نبودنت میمیرم دق میکنم خیلی تنهام ،خیلی بی کسم بدون تو😭من بی تو بودن رو بلد نیستم دلم تنگ شده واست 🖤💔مگه تحمل من چقدره😭خاطره هامون دارن آتیشم میزنن دارم دق میکنم من نصف عمرم باتو گذشت باتو هم بازی بودم باتو بزرگ شدم قد کشیدم 😭😭😭من چجوری بدون تو دووم بیارم چجوری تحمل کنم ما یه دیقه ازهم دورمیشدیم سریع بهم زنگ میزدیم الان چکارکنم😭دقیق روزی که قرار بود بیایی پیشم همون روز وهمون ساعت خبر فوتت بهم رسید چقد پریشون بودم شکه بودم اونجایی که بهم میگفتن دیگ تنها شدی دیگه خواهر نداری خیلی واسم دردناک بود وقتی توی جیغ زدنام بخودم میومدم دیگه ندارمت وتاابد باید دلتنگی وحسرت دیدنتو بکشم یخ میکردم یه لرز بدی میکردم اونجا فهمیدم چه خاکی توسرم ریخته شده اونجا که التماس میکردم بزارن ببینمت اما نزاشتن اونجا که صدام گرفته بودوبا تمام وجود صدات میزدم اما جوابی بهم ندادی فهمیدم بدبخت شدم 😭💔🖤منو تو باهم مُردیم اما اونیکه خاک شد فقط تو بودی😭تروخدا بیا حال روروزمو ببین ببین ازاون ادم شاد به کجا رسیدم عین دیوونه هام گریه میکنم بغض میکنم اشکام میریزن حتی دم درخونت میرم آتیش میگیرم قلبم مچاله میشه💔ماکه ثانیه ب ثانیه باهم بودیم ازهم جدانمیشدیم پس الان چجوری که الان تو اونجایی من اینجا چراباهم نیستیم هان خدا چرا💔😭🖤همه تو زندگیشون یبار میمیرن اما من چند ساله هرروز هرشب هرساعت وثانیه دارم از درد بی تو بودن میمیرم🖤😭😭😭😭من الان کجا برم کجا رو بگردم توصورت کی توچشمای کی نگاه کنم توروببینم هان بهم بگو😭🖤🖤🖤🖤😭دردت بجونم من دارم میمیرم تو روخدابام اینجورنکن بابا من ادم این داغ ودوری نیستم بخدا😭😭😭دلتنگتم  عروسکم😭😭😭🖤 بامن از درد حرف نزنید هیچ دردی بالاترازاین نیست که تیکه از وجودتو زیر خاک دفن کنن😭😭تا روزیکه بمیرم وبیام پیشت باید تو حسرت دیدنت بسوزم وبسازم 😭🖤🖤🖤عشق آسمونیم غمت سنگینه دلم داره از ندیدنت میجوشه 😭😭دلم واسه روزای باهم بودنمون تنگ شده خیلی دلتنگت و بیقرارتم🖤😭الان از نظر روحی نیاز دارم بیام کنار سنگ قبرت دراز بکشم دست روی سنگ قبره سردت بکشم وگریه کنم تا این بغض  بشکنه وولم کنه😭😭😭😭اما این بغض هیجوقت نمیشکنه 

وای انقدم شاد رفته بودیم بیرون سر نیم ساعت اومدم خونه اونم زفت خونشون سر ۲۵۰ تومنعقدیم😓

کلا بنظرم اخلاقاشو بسنج بحث یک عمر زندگیه مردا زمانی که میبنن رابطه داره جدی میشه اخلاق خودشونو تازه رو میکنن خواهرانه بهت میگم خودم جزو افرادی هستم که نامزدی شو بهم زده الان خیلی حالم روحیه م خوبه چون واقعا مثل یک بار سنگین داشت میشد برام عقد هم باشی از نظرم مشکلی نیس خیلی بهتر از اینه بری زیر یک سقف و رفتارشو چند سال تحمل کنی بعد تصمیم بگیری جدا بشی یا نه فردا پس فردا تشکیل زندگی میدی بچه دار میشی بنظرت کسی که هنوز تو عروسی سر فیلم و عکس باهات دعواش بشه می‌تونه مسئولیت بچه رو کردن بگیره .تازه کلی خرج هم اضافه میشه وظیفه پدری هم هست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اوکی شما تحمل کنید

شما عزیزم این نکته مد نظرت باشه حالا حالا حالا حالا حالا ها کلا دور ازدواج رو یه خط قرمز پر رننننننگ بکش☺️

کاربران عزیز لایک نفرماییییید🌈 کاربری خربوریدان دیگه نیست پس انقد به کاربری من گییییییر ندید😏نی نی یار عوض نمیکنه والا وگرنه هم خودم و راحت میکردم هم شما رو.فضولا🌚

واقعا نمیفهمم چرا یکی سر همین چیزی باید به اسی بگه جدا شو😐

زندگی مشارک پر از این چالشاست و قرار نیس خو پر قو باشیم مدامممم.

اسی جان اول ببین واقعا اوضاع اقتصادی شوهرت امروز چطور بوده .

خیلی ها میگن ۲۵۰ چیزی نیست اما گاهی ادم همونم نداره نه اینکه نداشته باشه داره اما برای یه خرج دیگس و الویت با اون چیزه.

امروز رفتیم عکسای عروسیمون بگیریم طرف فقط فایل چامی و داد خیلی ها رو نداد و گفت هزینش جداس 

منم دیدم شوهرم الان نداره واقعا گفتم بعدها میایم بقیشو میگیریم.

شماهم به عکاس بگید نگه داره بفدا بگیرید ازش. یا اگر نشد فدای سرت .

مورد بعدی اگر شوهرت تو خرید چیزای دیگه هم اینطوره با اینکه وضع مالیش خوبه یکم برات سخت پیش میره . اما اگر اوضاع مالیش اوکی نیست خیلی و خودتم نیدونی پس یکمم درکش کن.

چشم

چشمت بی بلا،☺️موفق باشی🥰

کاربران عزیز لایک نفرماییییید🌈 کاربری خربوریدان دیگه نیست پس انقد به کاربری من گییییییر ندید😏نی نی یار عوض نمیکنه والا وگرنه هم خودم و راحت میکردم هم شما رو.فضولا🌚