2777
2789
عنوان

دلم گرفت

233 بازدید | 20 پست

چقدر دلم گرفت ياده عروسيم افتادم 

الان با ٧ ماه زندگي از شوهرم جدام و جدامون كردن خانواده اش 😢😢😢كاشك هيچ خانواده اي بد بچه اش نخواد و بزارن زندگيشون كنن بجاي دخالت هاي بي جا يكماهه شوهرم نديدم دلم تنگ شد براش يهو😢😢😢😢😢

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم از خانواده شوهرم بشدت متنفرم هر چي بهم محبت ميكنن اصلا نميبينم چون اولش خوب تا نكردن باهام.  ...

دلم نميخواد ببينمشون اصلا فقط دلم براي شوهر بي معرفتم تنگ شد يهو 😢😢😢اخه عروس مياريد بدبختش كنيد 😢😢😢😢چون خودتون بدبخت شدين اين دختر جونن هم بايد بدبخت بشه

عزیزم نمیدونی منم خواهرم طلاق گرفته شوهرش عاشق کس دیگه ای شد و زن و بچشو بیرون کرد چهارساله اصلا به فکر دخترش نیست که لباسی لوازم تحریری .......براش بخره و سه ساله که دخترشو ندیده واقعا ادما سنگدلن خیلیییی

برای سلامتی شوهرم و دخترم صلوات
عزیزم نمیدونی منم خواهرم طلاق گرفته شوهرش عاشق کس دیگه ای شد و زن و بچشو بیرون کرد چهارساله اصلا به ...

خيلي خيلي ادما بي وجدان شدن الهي بميرم دخترم كه چقدر بابايي ميشه  😢😢😢

خيلي خيلي ادما بي وجدان شدن الهي بميرم دخترم كه چقدر بابايي ميشه  😢😢😢

اره دوستاش بهش گفته بودن تو بابا نداری بابات شوهر کرده(عقلشون نرسیده بگن زن گرفته)اینم کلی گریه کرده بود و با دوستاش قهر کرده.‌.‌‌خدا از پدرش نگذره بیشرف پست و خوانوارشو که باعث این جدایی شدن

برای سلامتی شوهرم و دخترم صلوات
خيلي سعي ميكنم ولي حساس يهو به ادم قلبه ميكنه 

اخی الهی چراخوب به شوهرت پیام بده زنگ بزن اونجوری ول نکن من یه ساعت بیشتربکشه قهرمون میمیرم اونقداس میدم ک جوابم میده ناراحت شدم برات عزیزایشالله مشگلت حل بشه

میشه مهون دلاتون یه صلوات خیلی نیازمندخدامم توروخداقسم😭