nikolll مدیر عضویت: 1404/02/28 تعداد پست: 1021 عنوان قلمچی خیلی گرونه خدایی | مشاهده متن کامل بحث + 1517 بازدید | 118 پست 😭😭 1404/06/15 | 20:32 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
قلبقرمز عضویت: 1404/06/11 تعداد پست: 1006 من الان رفتم سایتش خوندم بخش بورسیه رو، گفته بود اگر تحت نظر بهزیستی و کمیته و ... نیستین ولی مشکل م ... برو انلاین نمایندگی بری سنگ میندازن جلو پات
قلبقرمز عضویت: 1404/06/11 تعداد پست: 1006 من دبیرستانمون اقدام کرده بود برای بورسیه دانش آموزانش من شرایط معدل و امتیاز رو دارم ولی گفتن قشر ض ... توی سایت قلمچیه ایکون بالارو بزن بعد یه قسمت هست نوشته بورسیه یا سرچ چن بورسیه قلمچی روی لینک توی صفحه بزن مدارکتو بفرست از خداشونه بورسیه کنن نه عزیزم بنویس توی توضیحات مشکل مالی دارم نرو نمایندگی آنلاین اقدام کن
قلبقرمز عضویت: 1404/06/11 تعداد پست: 1006 من چقدر خواهش کردم فقط ازموناش رو بورسیه کنن کلاس نمیخواستم برم گفتم فقط ازموناش قبول نکردن، شاید شا ... توی سایت قلمچیه ایکون بالارو بزن بعد یه قسمت هست نوشته بورسیه یا سرچ چن بورسیه قلمچی روی لینک توی صفحه بزن مدارکتو بفرست از خداشونه بورسیه کنن
maral13890 عضویت: 1404/04/28 تعداد پست: 768 توی سایت قلمچیه ایکون بالارو بزن بعد یه قسمت هست نوشته بورسیه یا سرچ چن بورسیه قلمچی روی لینک توی صف ... خیلی خیلی ازتون ممنونم عزیزدلم 😘❤️
سارا0014 عضویت: 1404/05/29 تعداد پست: 71 وای ارععع من با یکی توی تلگرام اشنا شدم مثل اینکه یارو خودش تو قلمچی بود ۲ میلیون گرفت بورسیه ام کرد ( هیچ کدوم از شرایطش رو نداشتم) گفت ۲ آزمون اولش انلاین بعدش حضوری میشه اگر خواستی بگو بهت معرفی اش کنم
سارا0014 عضویت: 1404/05/29 تعداد پست: 71 چقده؟ منم میخوام ثبت نام کنم سلام من با یکی اشنا شدم تو خود قلمچی بود ۲ میلیون ازم گرفت بورسیه ام کرد( هیچ کدوم از شرایط بورسیه رو نداشتم) گفت دو آزمون اولش انلاین هست بعدش زنگ می زنن حضوری بری اگر خواستی بگو بهت معرفی اش کنم
سارا0014 عضویت: 1404/05/29 تعداد پست: 71 من برای بورسیه قلمچی خیلی تلاش کردم ولی میگن دانش آموزانی که زیر نظر بهزیستی هستن رو فقط بورسیه میکن ... سلام من با یکی اشنا شدم تو خود قلمچی بود ۲ میلیون ازم گرفت بورسیه ام کرد( هیچ کدوم از شرایط بورسیه رو نداشتم) گفت دو آزمون اولش انلاین هست بعدش زنگ می زنن حضوری بری اگر خواستی بگو بهت معرفی اش کنم
سارا0014 عضویت: 1404/05/29 تعداد پست: 71 چ سالی چجوری بورسیه شدید؟ من نتوستم هر چقدر رفتم نمونه دولتی هم درس خونده بودم سلام من با یکی اشنا شدم تو خود قلمچی بود ۲ میلیون ازم گرفت بورسیه ام کرد( هیچ کدوم از شرایط بورسیه رو نداشتم) گفت دو آزمون اولش انلاین هست بعدش زنگ می زنن حضوری بری اگر خواستی بگو بهت معرفی اش کنم
سارا0014 عضویت: 1404/05/29 تعداد پست: 71 منم ماز گرفتم ولی همه دبیرامون از ماز بد میگن خیلی دو دل شدم پولم ندارم برم جای دیگه سلام من با یکی اشنا شدم تو خود قلمچی بود ۲ میلیون ازم گرفت بورسیه ام کرد( هیچ کدوم از شرایط بورسیه رو نداشتم) گفت دو آزمون اولش انلاین هست بعدش زنگ می زنن حضوری بری اگر خواستی بگو بهت معرفی اش کنم
dn99 عضویت: 1400/01/13 تعداد پست: 10528 سلام من با یکی اشنا شدم تو خود قلمچی بود ۲ میلیون ازم گرفت بورسیه ام کرد( هیچ کدوم از شرایط بورسیه ... ممنون دیگه حسی نیست و خیلی ساله از کنکورم گذشته چراغ ظلم ظالم تا ابد هرگز نمیسوزد... اگر سوزد...شبیسوزد، شبی دیگر نمیسوزد.بزنی...نتونه بزنه، میزنه...!
mahyyas عضویت: 1402/09/25 تعداد پست: 3125 سلام من با یکی اشنا شدم تو خود قلمچی بود ۲ میلیون ازم گرفت بورسیه ام کرد( هیچ کدوم از شرایط بورسیه ... ممنون درخواست دادم لطفاً قبول کنین
girl_lor عضویت: 1401/11/09 تعداد پست: 3371 سلام من با یکی اشنا شدم تو خود قلمچی بود ۲ میلیون ازم گرفت بورسیه ام کرد( هیچ کدوم از شرایط بورسیه ... سلام اره بهم معرفیش کن آنچه غیر قابل تحمل بود انسان ها بودند،نه زندگی!
سارا0014 عضویت: 1404/05/29 تعداد پست: 71 سلام اره بهم معرفیش کن ایدی اینجا نمیشه ارسال کرد درخواست دوستی دادم قبول کنید اونجا ارسال میشه
sajedehdz عضویت: 1401/10/16 تعداد پست: 56 ده اینا سلام من پنل قلمچی دوازدهم میفروشم ۶ میلیون تو خونه میتونی آزمون بدی