2777
2789
من دبیرستانمون اقدام کرده بود برای بورسیه دانش آموزانش من شرایط معدل و امتیاز رو دارم ولی گفتن قشر ض ...

توی سایت قلمچیه ایکون بالارو بزن بعد یه قسمت هست نوشته بورسیه یا سرچ چن بورسیه قلمچی روی لینک توی صفحه بزن مدارکتو بفرست از خداشونه بورسیه کنن نه عزیزم بنویس توی توضیحات مشکل مالی دارم نرو نمایندگی آنلاین اقدام کن

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من چقدر خواهش کردم فقط ازموناش رو بورسیه کنن کلاس نمیخواستم برم گفتم فقط ازموناش قبول نکردن، شاید شا ...

توی سایت قلمچیه ایکون بالارو بزن بعد یه قسمت هست نوشته بورسیه یا سرچ چن بورسیه قلمچی روی لینک توی صفحه بزن مدارکتو بفرست از خداشونه بورسیه کنن

وای ارععع

من با یکی توی تلگرام اشنا شدم مثل اینکه یارو خودش تو قلمچی بود ۲ میلیون گرفت بورسیه ام کرد ( هیچ کدوم از شرایطش رو نداشتم) 

گفت ۲ آزمون اولش انلاین بعدش حضوری میشه 

اگر خواستی بگو بهت معرفی اش کنم

چقده؟ منم میخوام ثبت نام کنم

سلام 

من با یکی اشنا شدم تو خود قلمچی بود  ۲ میلیون ازم گرفت بورسیه ام کرد( هیچ کدوم از شرایط بورسیه رو نداشتم) 

گفت دو آزمون اولش انلاین هست بعدش زنگ می زنن حضوری بری 

من برای بورسیه قلمچی خیلی تلاش کردم ولی میگن دانش آموزانی که زیر نظر بهزیستی هستن رو فقط بورسیه میکن ...

سلام 

من با یکی اشنا شدم تو خود قلمچی بود  ۲ میلیون ازم گرفت بورسیه ام کرد( هیچ کدوم از شرایط بورسیه رو نداشتم) 

چ سالی چجوری بورسیه شدید؟ من نتوستم هر چقدر رفتم نمونه دولتی هم درس خونده بودم

سلام 

منم ماز گرفتم ولی همه دبیرامون از ماز بد میگن خیلی دو دل شدم پولم ندارم برم جای دیگه

سلام 

سلام من با یکی اشنا شدم تو خود قلمچی بود ۲ میلیون ازم گرفت بورسیه ام کرد( هیچ کدوم از شرایط بورسیه ...

ممنون دیگه حسی نیست و خیلی ساله از کنکورم گذشته

چراغ ظلم ظالم تا ابد هرگز نمیسوزد... اگر سوزد...شبی‌سوزد، شبی دیگر نمی‌سوزد.بزنی...نتونه بزنه، می‌زنه...!
سلام من با یکی اشنا شدم تو خود قلمچی بود ۲ میلیون ازم گرفت بورسیه ام کرد( هیچ کدوم از شرایط بورسیه ...

سلام اره بهم معرفیش کن

آنچه غیر قابل تحمل بود انسان ها بودند،نه زندگی!