2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آره منم هادیان فرد و شجاعی رو انتخاب کردم دبیر مدرسمون گفته (دبیر خیلی خوبیه حتی شاید از هادیان فرد ...

راستش متوجه نشدم

کی از هادیان فرد بهتره؟

دبیرتون؟

تصور من اینه که شما خانم و جای خواهر من هستی! / لطفا برای سلامتی و ظهور هرچه زور تر امام زمانم یه صلوات میفرستی! / الهم عجل لولیک الفرج 🩷 / با کمال احترام درخواست دوستی پذیرفته نمی‌شود / کسی از فاسد حمایت نمی‌کند جز فاسد! کسی از آدم هرزه حمایت نمی‌کند به جز هرزه‌ها. داستان روباه دم بریده را پیشنهاد می‌کنم سرچ کنید و بخوانید تا علت حمایت بعضی از افراد از هرزگی را متوجه شوید. 🌸🌸🌸بانویی باش که در روز قیامت، وقتی پیامبر صلی الله علیه و آله تو را ببیند، بگوید: "ایشان بانویی هست که سنتم را زنده کرد. در زمانی که بانوان امتم دچار فساد (مانند بی‌حجابی، دوست پسر، بددهانی، بداخلاقی و ...) شده بودند." 🌸🌸🌸    

مازکلاساش فوق العاده هست بنظرمدوازدهم تجربیمازموناشم که خوبه

ببخشید میپرسم منظورتون از کلاس یعنی کلاس آموزشی میزارن یا فقط آزمون هست 

ساده بگم🙃اگع شرایطمون برعکس بود🙂هیچ وقت کارای کع باهام کردی و باهات نمیکردم🥺
ببخشید میپرسم منظورتون از کلاس یعنی کلاس آموزشی میزارن یا فقط آزمون هست

کلاس آموزشی سالیانه دارن

خیلی عالیهههههههه

من شاید امسال مدرسه نرم

اشتراک الماس دارم

یعنی ماز هر چی داره و هرچی بهش اضافه بشه رو دیگه پول نمیدم

همون دفعه اول که الماس رو میگیری پول میدی

هرچی اضافه بشه رایگانه

خیلی عالی و با کیفیته

تصور من اینه که شما خانم و جای خواهر من هستی! / لطفا برای سلامتی و ظهور هرچه زور تر امام زمانم یه صلوات میفرستی! / الهم عجل لولیک الفرج 🩷 / با کمال احترام درخواست دوستی پذیرفته نمی‌شود / کسی از فاسد حمایت نمی‌کند جز فاسد! کسی از آدم هرزه حمایت نمی‌کند به جز هرزه‌ها. داستان روباه دم بریده را پیشنهاد می‌کنم سرچ کنید و بخوانید تا علت حمایت بعضی از افراد از هرزگی را متوجه شوید. 🌸🌸🌸بانویی باش که در روز قیامت، وقتی پیامبر صلی الله علیه و آله تو را ببیند، بگوید: "ایشان بانویی هست که سنتم را زنده کرد. در زمانی که بانوان امتم دچار فساد (مانند بی‌حجابی، دوست پسر، بددهانی، بداخلاقی و ...) شده بودند." 🌸🌸🌸    

من الان رفتم سایتش خوندم بخش بورسیه رو، گفته بود اگر تحت نظر بهزیستی و کمیته و ... نیستین ولی مشکل م ...

من دبیرستانمون اقدام کرده بود برای بورسیه دانش آموزانش 

من شرایط معدل و امتیاز رو دارم ولی گفتن قشر ضعیف جامعه من هزینه کلاس و آزمونای قلمچی چون خیلی زیاده نمیرم 

ولی مشکل مالی چندانی برای زندگیمون نداریم 

چون شهریه دبیرستانمون ۷ میلیونه ،مدیرمون مونده چیکار کنه 

به کتابخونه ها هم گفته بودن برا بورسیه کتاب من رفتم بازهم گفتن برای بهزیستی ها فقط انجام میشه

انشا الله موفق باشیدبیرت کیه؟هادیانفرد شیمی رو دست ندارهفیزیکم شجاعی رو دارم

نظرت راجع به ایرانی برای فیزیک چیه؟

با یحیوی نتونستم کنار بیام اومدم با ایشون دیدم و الان تا جلسه ۳ که اوکی بودم، ولی میگم دبیر صاحب نامی نیست

جنگ نبود، ابزار سنجش حلال زادگی بود 🇮🇷

من دبیرستانمون اقدام کرده بود برای بورسیه دانش آموزانش من شرایط معدل و امتیاز رو دارم ولی گفتن قشر ض ...

نمیدونم عزیزم تا جایی که من اطلاع دارم بورسیه انلاین شخصی انجام میشه و راحته

شاید مدیرتون خواسته بورسیه نمایندگی بکنه که اون سخت‌تره