2777
2789
عنوان

کیا یه رگه خارجی دارن ❓❓

74 بازدید | 13 پست

خودم یه رگه روس دارم . جزئیاتو نمیدونم ولی یه جدم از سمت مادرم روس بوده . الان بچه خواهرم چهره اش ب روس ها میخوره . رفته بودیم ارایشگاه ارایشگره اول خواهرزاده مو تنها تو راهرو دیده بود بعد مارو دید گفت چرا اصلا شبیهتون نیس. من منتظر یه پدر و مادر خارجی بودم فکر کردم روسی هست. بعد خی میگفت چرا شبیه نیس 

کاش دلها در چهره ها بود ...

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

وا . من ندیدم کل ایران . سمت گیلان دیدم . شوهر خواهرمم مادربزرگش ارمنی هستش . اینور دیدم ولی جاهای ...

جمع بزرگی از ایرانی ها سادات هستن

خیلی ها ترکن

کوردن

سایت از صدا پر است و از حرف خالی...

یه رگ ما هم اهل باکو بودن. البته اون زمان باکو مال ایران بوده بعدا از ایران جدا شده

ما گیلانی ایم . اینور البته تورکها دیدم سمت استارا خیلی ها مادربزرگ ها باکویی هستن

جمع بزرگی از ایرانی ها سادات هستنخیلی ها ترکنکوردن

اره عرب سمت جنوب هست با عرب های همسایه ازدواج کردن ‌ ولی با روس ها اکثرا تو گیلان هست. البته عربها من ب جز گیلان و استان اذربایجان با استانهای دیگه دیدم ازدواج کردن . ولی گیلان اصلا ندیدم 

ما گیلانی ایم . اینور البته تورکها دیدم سمت استارا خیلی ها مادربزرگ ها باکویی هستن

آره بابا تا همین ۱۵۰ سال پیش از ایران بودن. نگاه نکن الان دور برداشتن. تو ج ن گ خیانت به اون بزرگی کردن