2777
2789
عنوان

بوی دهان

156 بازدید | 25 پست

خانوما تروخدا بیاین بگین چیکار کنم همش خلط دارم دماغمم کیپه همیشه دهنم بو میده غذاهم بخورم همون لحظس دارم دیوونه میشم 

لاکتوگامم خوردم یه پاکت باز فایده نداشته 

همچون قاصدکی سردرگم زورم به اجابت هیچ آرزویی نرسید، در جهانی دیگر ؛ شاید...🌱

عفونت لوزه نداری؟

تا ابد و یک روز دیگر هم ، داشتن "اصالت و اخلاق" برای آدمی دمده نمیشه☕/ واقع بین و حقیقت گرا/ نه طرفدار حقوق زنانم و نه طرفدار حقوق مردان، فقط طرفدار سرسخت عدالتم😊

عفونت سینوزیت دارید و غلبه بلغم 

دوست عزیز اگه جواب ریپلای شما رو نمیدم یا خیلی بی ادبی یا هیچ منطقی نداری نه وقتشو دارم با شما صحبت کنم نه شأن  بنده این اجازه رو میده 🌹🌹🌹🌹

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برو دکتر 

فقط 21 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
مردم هرگز خوشبختی خود را نمی‌شناسند اما خوشبختی دیگران همیشه جلوی دید آنهاست  به داشته های خود عمیق تر نگاه کنید   

نه

مامانم میگه از خلط هاست که قورت میدی ولی من بلد نیستم تفشون کنم😭😭😭

بوی بد دهان از عفونته، یا عفونت لوزه، یا سینوسها، یا معده ، در مورد سه تاش چکاپ بده تا ببینی کدومه

تا ابد و یک روز دیگر هم ، داشتن "اصالت و اخلاق" برای آدمی دمده نمیشه☕/ واقع بین و حقیقت گرا/ نه طرفدار حقوق زنانم و نه طرفدار حقوق مردان، فقط طرفدار سرسخت عدالتم😊

برو دکتر

اخه اونا دارو هاشون طوریه که بعد از قطع دوباره بو برمیگرده من میخام کاملا رفع شه

نهمامانم میگه از خلط هاست که قورت میدی ولی من بلد نیستم تفشون کنم😭😭😭

عزیزم ربطی ب این نداره، بیش از ۹۰٪ خلطهای گلو خودش اتوماتیک قورت داده میشه و تو معده بر اثر اسید معده تجزیه  میشه و بعد با مدفوع دفع میشه، عفونت داری گلم، برو پیش متخصص گوش و حلق و بینی تا لوزه ها و سینوست رو چک کنه، شایدم پولیپ بینی یا انحراف بینی داشته باشی و بخاطر همین خلط زیاد جمع میشه اون ناحیه ...حتما برو دکتر و ب حرفهای مادرت بسنده نکن، مامانی ایرانی همشون ی تخصص پزشکی  خانگی دارن😒

اخه اونا دارو هاشون طوریه که بعد از قطع دوباره بو برمیگرده من میخام کاملا رفع شه

شاید سینوزیتت عفونت کرده باشه یا مشکل لوزه داشته باشی اینجوری خوب نمیشی 

فقط 21 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
مردم هرگز خوشبختی خود را نمی‌شناسند اما خوشبختی دیگران همیشه جلوی دید آنهاست  به داشته های خود عمیق تر نگاه کنید   
عزیزم ربطی ب این نداره، بیش از ۹۰٪ خلطهای گلو خودش اتوماتیک قورت داده میشه و تو معده بر اثر اسید معد ...

میترسم دارو بدن بعد از قطع اونا دوباره برگردم سر پله اول نمیدونم چیکار کنم 

به خاطر خوردن سوسیس کالباس نیست؟