تا ابد و یک روز دیگر هم ، داشتن "اصالت و اخلاق" برای آدمی دمده نمیشه☕/ واقع بین و حقیقت گرا/ نه طرفدار حقوق زنانم و نه طرفدار حقوق مردان، فقط طرفدار سرسخت عدالتم😊
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
بوی بد دهان از عفونته، یا عفونت لوزه، یا سینوسها، یا معده ، در مورد سه تاش چکاپ بده تا ببینی کدومه
تا ابد و یک روز دیگر هم ، داشتن "اصالت و اخلاق" برای آدمی دمده نمیشه☕/ واقع بین و حقیقت گرا/ نه طرفدار حقوق زنانم و نه طرفدار حقوق مردان، فقط طرفدار سرسخت عدالتم😊
نهمامانم میگه از خلط هاست که قورت میدی ولی من بلد نیستم تفشون کنم😭😭😭
عزیزم ربطی ب این نداره، بیش از ۹۰٪ خلطهای گلو خودش اتوماتیک قورت داده میشه و تو معده بر اثر اسید معده تجزیه میشه و بعد با مدفوع دفع میشه، عفونت داری گلم، برو پیش متخصص گوش و حلق و بینی تا لوزه ها و سینوست رو چک کنه، شایدم پولیپ بینی یا انحراف بینی داشته باشی و بخاطر همین خلط زیاد جمع میشه اون ناحیه ...حتما برو دکتر و ب حرفهای مادرت بسنده نکن، مامانی ایرانی همشون ی تخصص پزشکی خانگی دارن😒