2777
2789

میخوام تو دانشگاه آزاد بخونم بنظروتون برم یا نه توصیه تون چیه؟؟

درمن هست هزار من گر بشکند یک من زاده شود من دیگری  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه اصلا برو یه رشته مثل حسابداری یا رشته هایی که بتونی ازمون استخدامی بده

میخوام برم حسابداری ولی  اصلا علاقه ندارم میدونم اگه برم نمیتونم درساشو بخونم 

اگه فقط به صرف قبول شدن درسای دانشگاه باشه آسونهولی اگه بخوای به جاهای بالاتر برسی یه خورده سنگینه ب ...

همه میگن نرو ارزش نداره ولی من خیلی علاقه دارم نمیدونم چکار کنم شما ترم چندی؟

اگر واقعا قصدت وکالته و آیندتو با وکیل شدنت میخوای آزاد نرو برو پیام نور 

من آزاد میخونم هزینش خیلی بالاست اگه برمیگشتم عقب پیام نورو انتخاب میکردم چون از وکالت قبول شدن به آزمونی که قراره بدی ربط داره مدرک دانشگاه مهم نیست من واسه این نرفتم پیام نور که گفتن مدرکش معتبر نیست ولی خب حقوق به قبولی آزمونه نه مدرک 

همه میگن نرو ارزش نداره ولی من خیلی علاقه دارم نمیدونم چکار کنم شما ترم چندی؟

خب اونایی که میگن نرو حتما خوبیت رو نمی‌خوان یا فکر میکنن خیلی سخته و به جایی نمیرسی 

ولی مطمئن باش علاقه داشته باشی و مهارتش رو هم داشته باشی با کمی تلاش میتونی به جاهای بالاتری برسی 

در ضمن حقوق فقط وکیل شدن که نیست 

میتونی مشاور حقوقی بشی یا سر دفتر بشی 

جدیدا تو آزمون استخدامی معلمی هم از این رشته قبول میکنن 

من ترم ۶م راستش من پشیمونم از اومدن به این رشته البته نه اینکه بد باشه ها به خاطر این پشیمونم که مهارتش رو ندارم مثلا از لحاظ حرف زدن اجتماعی بودن و هر چیزی که یه وکیل احتیاج داره

واسه همین میگم که اگه مهارت داری برو

خب اونایی که میگن نرو حتما خوبیت رو نمی‌خوان یا فکر میکنن خیلی سخته و به جایی نمیرسی ولی مطمئن باش ع ...

مهارتش مثلا چطوریه باید چجوری باشم؟