2777
2789
عنوان

به نظرتون شغل معلمی میصرفه

404 بازدید | 43 پست

ماهی ۱۵ بگیری اما به شدت فرسایشی از لحاظ همکار بد یا کلاس شلوغ و بازرس ها که بسیار بد برخورد هستن و هزارتا چیز دیگه

دو ساله میرم حس میکنم صورتم چروک شده

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اره می ارزه چون من با دانش آموزان وقت می گذرونم اونا هم اگه نتونن کاری کنن............

میگفتن اخر شاهنامه خوبه ولی خب اونم دروغه خودمون گول نزنیم فرهاد به شیرینش نرسید لیلی به مجنون سهراب هم به گردافرید ته داستان های ایرانی غمناکه ما هم یه داستانیم فقط ای کاش سرنوشت متفاوتی داشته باشیم حال الان من حال جیران تو این موقع اس

بستگی به علاقت داره ولی با این حقوق باید کار دوم داشت

|•یاسمنم•| |•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا می‌رسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا می‌شود، مجازاتش مرگ است•| |•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس می‌کردم•|   goftino.com/c/xJbnEE

معلومه که میصرفه

همش تعطیلی و ..الان معلمایی که من میبینم اکثرا شغل دوم سوم هم دارن

و به نظرم این میزان حقوق نسبت به این حجم تعطیلی متناسبه

البته خودم فرهنگیان قبول شدم ولی نرفتم

به نظر من نسبت به مشاغل دیگه راحت تره و شما ببین تعطیلات تابستان تعطیلات نوروز تعطیلات رسمی کشور حقو ...

همون محیط امن زنونه که میگی گاهی وقتا پر از همکار حسود و دورو هست که باید یکسال باهاشون کنار بیای واقعا فرسایشی هست

کاش من معلم  رسمی می بودم

تو رو قرآن به اسم کاربریم دعا کنید انشالله همین روزا دانشکده دندون پزشکی مرکز استانمون ارتودنسی قبل از جراحی فک همین روزا تو همین ماه کنم و امسال جراحی فک بیمارستان دولتی با هزینه خیلی پایین و کیفیت عالی هم ارتوسرجری (ارتودنسی قبل از جراحی فک) و هم جراحی دو فک و چانه و لبخند لثه ای کنم و خیلی خوشگل شم و محتاج هیشکی نشم و پول ارتوسرجری و جراحیمو خدا برام برسونه و نیاز به ایمپلنت و پیوند لثه پیدا نکنم 😭

جنازه ام ظهر میرسه خونه کار دوم واسه قبرم گذاشتم کنار😂

دور از جونت

|•یاسمنم•| |•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا می‌رسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا می‌شود، مجازاتش مرگ است•| |•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس می‌کردم•|   goftino.com/c/xJbnEE