2777
2789

واقعا اینجا پر آدم عقده ای و حسوده حتی به کسی که نمیشناسن هم حسادت میکنن و قضاوتش میکنن....تو وقتی کسی رو ندیدی و باهاش برخورد نداشتی حق قضاوت کردن و توهین نداری یه تاپیک زدم زنیکه اومده هرچی از دهنش دراومد بهم گفت خب واقعا کارم سخته گاهی وقتا عصبی میشم و حالم بد میشه میام اینجا تاپیک میزنم....چرا توهین میکنید همه مثل هم نیستن

همیشه همینطور بوده و هست

هم جنس های خودِ آدم از هزاران دشمن بدتر و حسودترن.

اگه دیدی تو یه تاپیک اومدم نظرمو گفتم و تو مخالفت کردی واسم مهم نیست نظرِ تو، چون تو هر تاپیک نظرات متفاوته و قرار نیست همه باهم، هم نظر باشیم، این تفاوت ها و ویژگی های اخلاقیه ما هستن ک دنیارو متفاوت کردن. اگه کرم داشتی و دلت دعوا و تفرقه انداختن تو تاپیک هارو خواست، نینی سایت جای تفرقه انداختن توی تاپیکِ مردم نیست، برو یه تاپیک واسه خودت بزن ک تاپیکت بترکه، پس یاد بگیریم تو تاپیکِ مردم تفرقه نندازیم. ب سوالات خصوصی از‌ جمله کدوم بیمارستان کار‌میکنی/ساعت چند میری و ساعت چند میای/ووو...جواب نمیدم. سعی کنیم ب حریم خصوصیه همدیگه احترام بزاریم ک واجبه. منو از روی حرفای خودم قضاوت نکن، از روی تعریفات قضاوت نکن. اگه میخوای قضاوت کنی اول تو همین وضعیت و سن و مشخصات من زندگی کن، هرکس با خودش راحتتره، درونِ آدمارو هیچکس جز خودش نمیتونه ببینه. و درون خیلی مهمه، منو از درون درک کن. از درون قضاوت کن.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم من تاپیک شمارو خوندم . کامنتا رو همینطور . شما تو این فضا هم پرخاشگری و داری به آدمها توهین میکنی . من چون خودم با ارباب رجوع سر و کار داشتم کاملا میفهمم خیلی سخته با مردم سر و کله زدن . ولی شما این کارو انتخاب کردی حقوقش رو هم داری میگیری ،مردم پاسخگوی اعصاب خورد شما نیستن 

پس دو راه بیشتر نداری یا ظرفیتت رو ببر بالا یا شغلت رو عوض کن .

خدایا شکرت 

تاپیکتو خوندم توهینی نشد بهت که بخاطرش سه تا تاپیک زدی 

تو تاپیکهاتم یخورده بداخلاقی 

و اینکه شما رو انجا گذاشتن کار مردمو راه بندازی،کارت اینه 

اصلا بحث حقوق و این چیزا نیس ، کارته تعهد کاری داری 

نمیتونی؟؟؟ خیلیا مشتاق شغل شما هستن با اعصابی آرامتر 

اون سؤالاتی هم که ارباب رجوع میپرسه و به نظرت چرت و پرته چون شما از نظر اطلاعات شغلی اشباع شدی به نظرت چرت و پرت میاد ولی واسه اون بنده ی خدا یه علامت سؤال بزرگه 

برای هم خیر بخواهیم ،،،،،،،جانم فدای ایران 🇮🇷🇮🇷🇮🇷

عزیزم من تاپیک شمارو خوندم . کامنتا رو همینطور . شما تو این فضا هم پرخاشگری و داری به آدمها توهین می ...

خب توهین کردن نداره من دارم میگم سخته و اعصاب میخاد طرف اومده هرچی از دهنش درمیاد میگه،اعصابم هم به خودی خود خراب نیست یکسیرا ادیت میکنن واقعا شما اگه تجربه کرده باشی کاملا متوجه میشی چی میگم ،

تاپیکتو خوندم توهینی نشد بهت که بخاطرش سه تا تاپیک زدی تو تاپیکهاتم یخورده بداخلاقی و اینکه شما رو ا ...

اصلا بحثم این نیست اینکه اومده انقدر بد حرف میزنه واقعا برام عجیبه اینهمه عقده،مگه من حرف بدی زدم دارم از سختیای این کار میگم چرا باید توهین کنه بگه فلانید همتون؟!😐

تاپیکتو خوندم توهینی نشد بهت که بخاطرش سه تا تاپیک زدی تو تاپیکهاتم یخورده بداخلاقی و اینکه شما رو ا ...

بعدم تا چیزی رو تجربه نکردین انقدر راحت نظر ندیدن من چندروز نبودم یکی دیگه اومده بود جام طرف فرار کرد بعد ۴ روز گفت تو چجوری اینجا طاقت آوردی هرکی میاد فراریش میدن ارباب رجوعا

خب توهین کردن نداره من دارم میگم سخته و اعصاب میخاد طرف اومده هرچی از دهنش درمیاد میگه،اعصابم هم به ...

من تجربه کردم و چیزی که یاد گرفتم اینه که هرچقدرم سختم باشه و عصبی بشم موظفم با حوصله توضیح بدم و کار ارباب رجوع رو راه بندازم خیلی سخته ولی شرایطیه که قبولش کردیم و بابتش حقوق میگیریم . اینجا خانمها از برخورد بد کارمندهای خانم گله داشتن شما بهشن گفتید حسود و.. .کسی جز خود شما نمیتونه کمک کنه که ذهنت آروم بشه و بتونی کارت رو راحت تر بپذیری و انجام بدی

خدایا شکرت 
من تجربه کردم و چیزی که یاد گرفتم اینه که هرچقدرم سختم باشه و عصبی بشم موظفم با حوصله توضیح بدم و کا ...

خب مگه گفتم انجام نمیدم؟!میگم بعضی مراجعا واقعا اذیت میکنن کار سخته دیگه جنگیدن نداره