2777
2789

بچه ها خواهرزاده زن داداشم پرستاره. منم مامام.

یه پسر پرستاری هست که خدا شاهده من کاریش ندارم راهمو میرم و میام. گاهی تعارف میزنه بلند میشه میگه بشین. یا میگه خواهر. بعد صندلیامون توی یه ردیفه. دختره هم مانتوش تنگگگگ و راه به راه به خودش ادکلن میزنه و سایه پررنگ.بعد دختره پامیشد براش آب میورد میگفت آب نطلبیده مراده. از حرکات دختره فهمیدم باهمن. بعد دختره اخم کرده تو صورتم.با دوستم حرف میزنم اون الکی پشت دوستمو میگیره و بحث بیخود میکنه.امروز شنیدم ازمایش دادن. ولی واقعا تازه فهمیدم این حرکاتش با من بخاطر این پسره ست خیلی بهم ریختم

تو را بچین و تو را بو کن🌼🌸🌻🌷🌿🌸

پسره مگه کراشت بوده؟

بابا من انقد گیر مشکلاتمم اصلا نمیرسم برا کراش و این حرفا

ولی دختره رو میشناسم . خدا شاهده هیچ قصدی ندارم بااین پسر. نگو دختره اخماش با من بخاطر اینه. با همه خوبه

تو را بچین و تو را بو کن🌼🌸🌻🌷🌿🌸

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بابا من انقد گیر مشکلاتمم اصلا نمیرسم برا کراش و این حرفاولی دختره رو میشناسم . خدا شاهده هیچ قصدی ن ...

نه منظورم اینه که اگه به پسره حس نداشتی اصلا بهم نریز به هیج جاتم نباشه دختره اخم کرده

اخم کرد توام اخم کن

مشکل از اونه نه تو اون