سلام دوستان وقتتون بخیر
من حدودا ده روزه لیپو شکم و پهلو انجام دادم قبل از عملم خیلی دنبال تجربه های کسایی بودم که عمل کردن واسه همین خواستم تجربه ی خودم بگم شاید به درد کسی بخوره
اکثرا کسایی که تجربه هاشون نوشته بودن خیلی تلخ بود و اذیت شده بودن من چند بار از ترس همین چیزا عملم کنسل کرده بودم
اما برای من اصلا این طور نبود من ۲۴ سالمه مجردم و وزنم ۶۰ بود فقط با زیر شکم و پهلو هام مشکل داشتم و خیلی اعتماد به نفسم گرفته بود با رژیمم فقط بدنم ضعیف میشد اول از همه ام باسن و صورتم لاغر میشد ورزشم چون شاغلم نمیرسیدم خیلی مرتب انجام بدم که نتیجه بگیرم بالاخره دل زدم به دریا تصمیم عمل گرفتم
عملم تقریبا ۲ ساعت طول کشید فقط لحظه ای که بهوش اومدم درد خیلی زیادی داشتم که تا به بخش منتقلم کردن بهم مسکن زدن و اروم شدم
من یک شب بستری بودم به پاهام پمپ باد وصل کردن که خطر امبولی از بین ببره فرداش تو بیمارستان بلندم کردن که راه برم دفعه اول که بلند شدم به شدت افت قند و فشار داد بدنم ولی بعدش تونستم راه برم
من نه درن داشتم نه بخیه درد خاصی هم نداشتم بیشتر مثل گرفتگی عضله بود
هموگلوبینم قبل عمل ۱۴.۵ بود ولی بعدش به ۱۱ رسید اما دکتر گفت خطری نداره با خوردن مکمل جبران میشه
خونه که اومدم اولین باری که خواستم رو تخت بخوابم خیلی سخت بود انگار بلد نبودم بلند شدنش از اونم سخت تر اشکم در اومد بلند شدنی اما بعد ۴ ۵ روز دیگه بدون کمک میخوابیدم و بلند میشدم
اما یک هفته باید همراه داشته باشید
بعد یک هفته تقریبا به زندگی عادی برمیگردید
عملی نیست که درد زیادی داشته باشه اما بی حالی داره اون بی حالی اذیت کنندس