2777
2789

من واقعا توان اینو دارم از دست بعضی آدما سر به بیابون بزارم گاهی واقعا حس میکنم یادتون میره شما خودتون هم زنید 

خواهشا به دختر مردم انگ هرزگی نزنید خوابگاه دخترونس شوهر چشم‌چرون هیزت رو جمع کن که فاز برش داشته میگه وارد آنتالیا شدم طبیعی دخترا لباس راحت تنشون باشه چون محیط دخترونه اس نکنه میخواید به اینم گیر بدید که دارن ارزش جامعه رو زیر سوال میبرن و شوهرای مظلوم و چشم پاکتون رو زیر سوال میبرن و از راه به در میکنن؟

دوست گرامی اقشار و صنف های مختلفی از جامعه اینجا عضو هستن طبیعی نظرات متفاوت باشه پس بدون توهین به گروه های دیگه نظراتتون رو بیان کنید و اگه نظری مخالف شماست درجا نگید روشنفکر بازی به معنای کلمه روشنفکر رجوع کنید 

ابجی میشه تاپیک قبلم رو گزارش بزنی لطفا بخدا شناسایی میشم

باشه حتما

دوست گرامی اقشار و صنف های مختلفی از جامعه اینجا عضو هستن طبیعی نظرات متفاوت باشه پس بدون توهین به گروه های دیگه نظراتتون رو بیان کنید و اگه نظری مخالف شماست درجا نگید روشنفکر بازی به معنای کلمه روشنفکر رجوع کنید 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

واقعا همینه 

واسه خودم پیش اومده با کراپ و شورتک رو حیاط بودم ی اقا یهو وارد شده

نمیتونیم که تو خوابگاهم مانتو شلوار باشیم

اگه دوست داشتی برای بابام دعا کن🥰سیاه قلم کار میکنم❤کاربری دست ۳تا دوسته🫶کاربر اصلی ام آموزش مجازی سیاه‌قلم دارم  ترمی ۷۵ هزارتومن اگر دوست داشتی بهم اطلاع بده اینستامو بهت بدم

واقعا همینه واسه خودم پیش اومده با کراپ و شورتک رو حیاط بودم ی اقا یهو وارد شدهنمیتونیم که تو خوابگا ...

دقیقا من خودم خوابگاهی بودم بعد تاسیسات همیشه یهویی میاد وگرنه آدم مشتاق نیست به شوهر یالقوز اینا خودش رو نشون بده 

مگه توی خوابگاه پرسنل مرد هست؟ زمان ما که نبود آدم تو خوابگاه باید راحت باشه ربطی ب هرزگی نداره

تاسیساتی شوهرش

دقیقا من خودم خوابگاهی بودم بعد تاسیسات همیشه یهویی میاد وگرنه آدم مشتاق نیست به شوهر یالقوز اینا خو ...

😂😂😂اره وافعا منم ناراحت شدم خیلی توهین کرده بود

اگه دوست داشتی برای بابام دعا کن🥰سیاه قلم کار میکنم❤کاربری دست ۳تا دوسته🫶کاربر اصلی ام آموزش مجازی سیاه‌قلم دارم  ترمی ۷۵ هزارتومن اگر دوست داشتی بهم اطلاع بده اینستامو بهت بدم

خواهر من داخل خوابگاه کار میکنه اوضاع خرابتر از اون چیزی هست که فکرشو میکنی خواهرم میگفت کافیه یه مرد بیاد یا میخوان با لباس لخت بیان عمدا جلوش یا شماره بگیرن 

میگفت یه بار یه خانم عمدا خودش زد مریضی که ساعت ۲ شب  بره مثلا بیمارستان میگفت زنگ زدیم اورژانس اونم با طعنه کنایه گفت هیچیش نیست بعد میگفت یه دختر با کمال پرویی با لباس ناجور اومد پایین گفت اقا شماره تون داشته باشم اونم رک بهش گفت نخیر خانم این فقط یه شاه کارشون

😂😂😂اره وافعا منم ناراحت شدم خیلی توهین کرده بود

بعضی ها فاقد عقلن گاهی یعنی حتی به ذهنش نمیرسه یه درصد به شوهرش گیر بده ؟

خواهر من داخل خوابگاه کار میکنه اوضاع خرابتر از اون چیزی هست که فکرشو میکنی خواهرم میگفت کافیه یه مر ...

این چه حرفیه میزنی همه مثل هم نیستند چقد زن ستیز هستین واقعا 

بعضی ها فاقد عقلن گاهی یعنی حتی به ذهنش نمیرسه یه درصد به شوهرش گیر بده ؟

😂😂😂بنده خدا از ناراحتیش اینجوری گفته