من واقعا توان اینو دارم از دست بعضی آدما سر به بیابون بزارم گاهی واقعا حس میکنم یادتون میره شما خودتون هم زنید
خواهشا به دختر مردم انگ هرزگی نزنید خوابگاه دخترونس شوهر چشمچرون هیزت رو جمع کن که فاز برش داشته میگه وارد آنتالیا شدم طبیعی دخترا لباس راحت تنشون باشه چون محیط دخترونه اس نکنه میخواید به اینم گیر بدید که دارن ارزش جامعه رو زیر سوال میبرن و شوهرای مظلوم و چشم پاکتون رو زیر سوال میبرن و از راه به در میکنن؟
دوست گرامی اقشار و صنف های مختلفی از جامعه اینجا عضو هستن طبیعی نظرات متفاوت باشه پس بدون توهین به گروه های دیگه نظراتتون رو بیان کنید و اگه نظری مخالف شماست درجا نگید روشنفکر بازی به معنای کلمه روشنفکر رجوع کنید
یه جوری میگید انگار خودتون چشم بسته راه میریدپوشش آزاد داریم تا آزاد بدون روسری با تیشرت و شلوار کدی ...
ما چشم بسته راه نمیریم ولی دقت میکنیم واسه چی وتو چه موقعیتی هستیم
خب اینا تو خوابگاه بودن حرف من این وسط خیابون بدون لباس که نبودن تو محیطی بودن که همشون دخترن
دوست گرامی اقشار و صنف های مختلفی از جامعه اینجا عضو هستن طبیعی نظرات متفاوت باشه پس بدون توهین به گروه های دیگه نظراتتون رو بیان کنید و اگه نظری مخالف شماست درجا نگید روشنفکر بازی به معنای کلمه روشنفکر رجوع کنید
ففط مردای بی پول احساس میکنن دخترا میخوان تیغ بزنن شون اینقدر علیه هم جنساتون نباشین
وقتی با چشمخودم داخل خوابگاه دیدم یه دانشجو هنوز نیومده ۳ دوست پسر همزمان گرفته یکی براش ظهر غذا میاره یکی لوازم براش میخره چه فکری باید در موردش بکنم با منی که خودم هروز این چیزها رو ازشون میبینم از این حرفها نزن حقیقت فکر کن زن ستیزم اصلا برام اهمیتی نداره
حقیقت تلخ
خوابگاه دختر و پسر روبروی هم هست انقدر این دخترها سبک بازی در میارن که پسرها میان میگن ما درس داریم بگید این کارها رو نکنن چون پسرها پزشکی میخونن میخوام هر طور شده باهاشون دوست بشن پنجره رو باز میذارن روبروی پنجره خوابگاه پسرها میرقصن که جلب توجه کنن حالا توقع داری بگم پاک مطهر هستن!؟
ما دخترا پسر لاشی ببینیم سمتش نمیریم ولی پسرا دختر لاشی میبینن بازم انتخاب میکنن باهاش دوست بشن تهش ...
بببن من ادم جنسیتی نیستم مثل شما تعصبی روی جنسیت ندارم دختری که همزمان با چند نفر و پول ازشون میکنه یک دختر خراب و هرزه هست میخواد خوشت بیاد میخواد بدت بیاد