2777
2789
عنوان

پیرو تاپیک شوهرم تو خوابگاه کار میکنه

| مشاهده متن کامل بحث + 342 بازدید | 35 پست
یه جوری میگید انگار خودتون چشم بسته راه میریدپوشش آزاد داریم تا آزاد بدون روسری با تیشرت و شلوار کدی ...

ما چشم بسته راه نمیریم ولی دقت میکنیم واسه چی وتو چه موقعیتی هستیم 

خب اینا تو خوابگاه بودن حرف من این وسط خیابون بدون لباس که نبودن تو محیطی بودن که همشون دخترن 

دوست گرامی اقشار و صنف های مختلفی از جامعه اینجا عضو هستن طبیعی نظرات متفاوت باشه پس بدون توهین به گروه های دیگه نظراتتون رو بیان کنید و اگه نظری مخالف شماست درجا نگید روشنفکر بازی به معنای کلمه روشنفکر رجوع کنید 

ففط مردای بی پول احساس میکنن دخترا میخوان تیغ بزنن شون اینقدر علیه هم جنساتون نباشین

وقتی با چشم‌خودم داخل خوابگاه دیدم یه دانشجو هنوز نیومده ۳ دوست پسر همزمان گرفته یکی براش ظهر غذا میاره یکی لوازم براش میخره چه فکری باید در موردش بکنم با منی که خودم هروز این چیزها رو ازشون میبینم از این حرفها نزن حقیقت فکر کن زن ستیزم اصلا برام اهمیتی نداره 

حقیقت تلخ 

خوابگاه دختر و پسر روبروی هم هست انقدر این دخترها سبک بازی در میارن که پسرها میان میگن ما درس داریم بگید این کارها رو نکنن چون پسرها پزشکی میخونن میخوام هر طور شده باهاشون دوست بشن پنجره رو باز میذارن روبروی پنجره خوابگاه پسرها میرقصن که جلب توجه کنن حالا توقع داری بگم پاک مطهر هستن!؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اخی بمیرم براشون نخیر عزیزم واسه پول کندن و تیغ زدن این کارا رو میکنن انگار بقیه دخترها از بزرگی دنی ...

منی که خودم دانشجوی پزشکی ام و همه تمرکزم رو درس موفقیت خودم بوده این چیزا برام قفل وفکر نکنم بقیه هم رشته های دیگه ام هم اینطوری باشن

منی که خودم دانشجوی پزشکی ام و همه تمرکزم رو درس موفقیت خودم بوده این چیزا برام قفل وفکر نکنم بقیه ه ...

منم نگفتم همه شبیه هم هستن به هر حال زیاد دیدم 

دانشجوهای پزشکی معمولا سرشون داخل درسشون هر چند تا حالا دانشجو پزشکی نداشتیم اونا خوابگاهشون کلا جدا هست

وقتی با چشم‌خودم داخل خوابگاه دیدم یه دانشجو هنوز نیومده ۳ دوست پسر همزمان گرفته یکی براش ظهر غذا می ...

ما دخترا پسر لاشی ببینیم سمتش نمیریم 

ولی پسرا دختر لاشی میبینن بازم انتخاب میکنن باهاش دوست بشن تهش میگن دختره خرابه 

عزیزم فرقش اینه مردا خودشون کرم دارن

وگرنه هزارتا مرد هرزه من و شما در طول روز میبینیم حتی توی ذهن مون هم نمیمونه

من خدا را آنجایی دیدم که برنامه های مرا بهم میزد تا قشنگ ترش کند🌿
ما دخترا پسر لاشی ببینیم سمتش نمیریم ولی پسرا دختر لاشی میبینن بازم انتخاب میکنن باهاش دوست بشن تهش ...

بببن من ادم جنسیتی نیستم مثل شما تعصبی روی جنسیت ندارم دختری که همزمان با چند نفر و پول ازشون میکنه یک دختر خراب و هرزه هست میخواد خوشت بیاد میخواد بدت بیاد