2777
2789
عنوان

پیرو تاپیک شوهرم تو خوابگاه کار میکنه

| مشاهده متن کامل بحث + 342 بازدید | 35 پست
تاسیساتی شوهرش

این دیگه وظیفه مسئول خوابگاهه که قبلش اطلاع بده 

وگرنه کسی تو خوابگاه حجاب نداره 

نمیدونم چرا بعضی ها همچین انتظاری دارن 

عزیزِ روزهای رفته تو کجایی؟🖤🥀                           

خواهر من داخل خوابگاه کار میکنه اوضاع خرابتر از اون چیزی هست که فکرشو میکنی خواهرم میگفت کافیه یه مر ...

نمیدونم والا من خودم خوابگاهی بودم یه مدت هم کار کردم اونجا اصلا اینطور نبود ولی لباس ها همیشه راحت بود چون هممون دختر بودیم کسی هم هول مردا نبود 

دوست گرامی اقشار و صنف های مختلفی از جامعه اینجا عضو هستن طبیعی نظرات متفاوت باشه پس بدون توهین به گروه های دیگه نظراتتون رو بیان کنید و اگه نظری مخالف شماست درجا نگید روشنفکر بازی به معنای کلمه روشنفکر رجوع کنید 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

این چه حرفیه میزنی همه مثل هم نیستند چقد زن ستیز هستین واقعا

زن ستیز دیگه کدوم صیغه هست یاد گرفتید حقیقت گفتم من خودم با خواهرم میرم خوابگاه هزار چیز میبینم انگار همه دخترها فرشته هستن غلط زیادی نکنن که اسمشون بد در نره 

😂😂😂بنده خدا از ناراحتیش اینجوری گفته

گاهی تقصیر رو بندازی گردن یکی دیگه راحت تر تا اینکه بپذیری با یه هول داری زندگی میکنی 

دوست گرامی اقشار و صنف های مختلفی از جامعه اینجا عضو هستن طبیعی نظرات متفاوت باشه پس بدون توهین به گروه های دیگه نظراتتون رو بیان کنید و اگه نظری مخالف شماست درجا نگید روشنفکر بازی به معنای کلمه روشنفکر رجوع کنید 

گاهی تقصیر رو بندازی گردن یکی دیگه راحت تر تا اینکه بپذیری با یه هول داری زندگی میکنی

اوهوم

اگه دوست داشتی برای بابام دعا کن🥰سیاه قلم کار میکنم❤کاربری دست ۳تا دوسته🫶کاربر اصلی ام آموزش مجازی سیاه‌قلم دارم  ترمی ۷۵ هزارتومن اگر دوست داشتی بهم اطلاع بده اینستامو بهت بدم

نمیدونم والا من خودم خوابگاهی بودم یه مدت هم کار کردم اونجا اصلا اینطور نبود ولی لباس ها همیشه راحت ...

شما چه سالی بودید هنوز هم هستید ؟ همین امسال و پارسال منظورم این خوابگاه که خواهرم بود اینجور بود بعضی خوابگاه ها زیادن بعضی جاها کم 

خواهر من داخل خوابگاه کار میکنه اوضاع خرابتر از اون چیزی هست که فکرشو میکنی خواهرم میگفت کافیه یه مر ...

سن شون کمه اون دخترا خانوم محترم! 

واسه سرگرمی و شرط بندی باهم شماره گرفتن

اون آقایون اوسکولن که فکر میکنن خبریه

پسرا مگه توی همین سنا متلک نمیندازن و هزار غلط دیگه میکنن اینا هم همون بازه سنی هستن 

انتظار دارین دخترا از قنداق باید سنجیده رفتار کنن و پسرا آزادن نوجوونی و جوونی کنن!

من خدا را آنجایی دیدم که برنامه های مرا بهم میزد تا قشنگ ترش کند🌿
زن ستیز دیگه کدوم صیغه هست یاد گرفتید حقیقت گفتم من خودم با خواهرم میرم خوابگاه هزار چیز میبینم انگا ...

آفرین درسته ی چیزی یاد گرفتن فقط میگن 

والا من زن دیدم برا ۵ تومن تخفیف چنان با مردا لاس میزنه بگو و بخند میکنه یا دیدم تو دانشگاه چجوری عشوه میان برای همکلاسی و استاد و .....

نگید وجود نداره ک پره

ولی من با بی ادبا اصلا مهربون نیستم😌😁

شما چه سالی بودید هنوز هم هستید ؟ همین امسال و پارسال منظورم این خوابگاه که خواهرم بود اینجور بود بع ...

بستگی به جایی هم که بودید داره من خوابگاه دانشگاه بهشتی بودم 

بله من تا همین سال پیش هم حتی میرفتم خوابگاه سر میزدم هنوز دوستام اونجان و ارشد میخونن

سن شون کمه اون دخترا خانوم محترم! واسه سرگرمی و شرط بندی باهم شماره گرفتناون آقایون اوسکولن که فکر م ...

اخی بمیرم براشون نخیر عزیزم واسه پول کندن و تیغ زدن این کارا رو میکنن انگار بقیه دخترها از بزرگی دنیا اومدن انگار اونا سنشون کم نبوده دیگه ۲۰ ساله بچه که نیست 

اصلا هدف هرچی هست اون اقا دیگه نمیدونه هدف این خانمها چی هست

واقعا متوجه نیستید بعضیا می‌دونن مرد هست و عمدا با لباس ناجور میان..اون خانومش منظور یهویی اومدن فرد نبود...

.منظورش خانم‌هایی بود و با وجود یک مرد بازم راحت با لباس فوق آزاد  تردد می‌کردن ..فهمش سخت نیست

بستگی به جایی هم که بودید داره من خوابگاه دانشگاه بهشتی بودم بله من تا همین سال پیش هم حتی میرفتم خو ...

چی بگم والا هر جا میریم از این جور ادمها هستن کم هم نیستن دخترهای خوب هم هستن ولی کم هستن

واقعا متوجه نیستید بعضیا می‌دونن مرد هست و عمدا با لباس ناجور میان..اون خانومش منظور یهویی اومدن فرد ...

فرض رو بر این بزاریم پوشش اصلا ازاد عین همه کشورا اینطور تو خیابون یارو میگرده و با توجه به نسل جدید جامعه اصلا گشتن با یه سری پوشش ها تا سالیان دیگه چیز بعید و دوری نیست مسعله چشم اون مرد که معلوم نیست در حال کار یا دید زدن بقیه

اخی بمیرم براشون نخیر عزیزم واسه پول کندن و تیغ زدن این کارا رو میکنن انگار بقیه دخترها از بزرگی دنی ...

ففط مردای بی پول احساس میکنن دخترا میخوان تیغ بزنن شون 

اینقدر علیه هم جنساتون نباشین

من خدا را آنجایی دیدم که برنامه های مرا بهم میزد تا قشنگ ترش کند🌿
فرض رو بر این بزاریم پوشش اصلا ازاد عین همه کشورا اینطور تو خیابون یارو میگرده و با توجه به نسل جدید ...

یه جوری میگید انگار خودتون چشم بسته راه میرید

پوشش آزاد داریم تا آزاد بدون روسری با تیشرت و شلوار کدیگه واسه همه عادیه..احتمالا پوشش خیلی آزادتری داشتن و جلب توجه کرده و تعجب کردن این آقا