2777
2789

ما هنوز تو عقدیم بگم خانواده همسرم شدیداً دخالت دارند تو رابطمون حتی برای خرید و نمی‌دونم بیرون رفتن هم مانع میشن 

ما هم ازدواج سنتی داشتیم اخلاق همسرم دیر فهمیدم به سری دخالت ها کم کرد خودش هم جلوشون وایساد همسرم آدم خوبیه منم دوست داره

ولی متاسفانه قراره تو یه خونه زندگی کنیم 

بنظرتون من. چه رفتاری با خودش خانوادش داشته باشم که بتونم مستقل شم از اونا؟

کاربر قدیمی هستم بخواطر به آدم عقده ای تعلیق شدم کورد زبانم و به زبانم افتخار میکنم❤️نظر مخالف داری با احترام ریپ بزن اگه عقده ای هستی ریپ نزن ممنون میشم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

توی یه خونه یا همسایه دو واحد جدا ؟ من خودم باهاشون همسایه ام ولی در بهترین حالت هم توی یه خونه مشترک میگم امکان نداره 

در هر دو حالتش برای شما که میگی باهات مخالفن دردسر زیاد ساخته میشه چون سر سازگاری نخواهند داشت . حتی وقتی باهات خوبن مدیریت یه سری موارد خیلی سخته . و این که توی این وضع اقتصادی معمولا وقتی بری دیگه اونجا موندگار میشی . چون همسرت هم خیالش از یه سرپناه رایگان راحته و دیگه تلاشی برای خونه دار شدن نمیکنه . خلاصه که خوب چشماتو باز کن ببین دلایل مخالفت اونا چیه ایا قابل حله یا قرار نیست سرش کوتاه بیای ‌ در کل زندگی ارومی در نمیاد از این راهی که داری میری خود دانی

اگر دوست داشتید لطفا برای شادی روح مامانم یک صلوات بفرستید 💚
هیچی فقط اونجا نرو برای زندگی

برای مدتی مجبورم بخواطر شرایط مالی 

کاربر قدیمی هستم بخواطر به آدم عقده ای تعلیق شدم کورد زبانم و به زبانم افتخار میکنم❤️نظر مخالف داری با احترام ریپ بزن اگه عقده ای هستی ریپ نزن ممنون میشم 

عزیزم بهتره با این توصیفات حتی شده طلاهات رو بفروشی و وام ازدواجت رو هم بزاری روش یه خونه جدا بگیر

فروش طلا مهم نیست برام 

وام خودم پدرم ور میداره نمی‌ده بهمون که

برای همسرم فعلا ندادن داد میده طلا 

ولی برای مدتی مجبورم زندگی کنم

فاصلتو باهاشون حفظ کن، دوری و دوستی. زودتربرید سرزندگیتون چون بیشترین بحثا تودوران عقده

منم از طولانی شدن دوران عقد متنفرم ولی دست اوناس بخوان عروسی بگیرن

توی یه خونه یا همسایه دو واحد جدا ؟ من خودم باهاشون همسایه ام ولی در بهترین حالت هم توی یه خونه مشتر ...

نه تو یه خونه ما بهار خواب می‌مونیم اونا پایین 

ولی غذا خوردن یه جاس 

دقیقا بدترین حالته نه همسرم خودش با اونا سازگاری ندارند و خودش می‌بیند رفتار اونا اگه زیاده روی کنند اونم خونه میگیره

فقط می‌خوام با رفتارم این زمان کوتاهتر کنم

از همون روز اول دعواهاتون شروع میشه من خیلی دیدم خیلی

خودمم می‌دونم با شناختی که دارم ازشون

ماام دوران عقد ماجراهاداشتیم خیلی سخته ولی میگذره

آخه ماجراها مربوط به خونواده اش هست نه بین خودمون که

واسه ماام همین بودش اووووف خیلیم سخته

خب الان وضعیت چطوره