2777
2789
عنوان

خانومای متاهل

| مشاهده متن کامل بحث + 296 بازدید | 41 پست
ببین ایشون شکاکه شدید ترم میشه با این آدم رابطتتو تموم کن چون بعداً برات مشکل ساز میشه ما یه دوست خا ...

اینکه ریسک نیست اشتباه محضههههه.  کلی تاپیک زده هنوز براش معلوم نشده که باید چیکار کنه . هنوز امید داره یکی بیاد بگه ادامه بده. بخدا سر صبحی معده درد گرفتم . دخترا چجوری خودشونو دستی دستی میکنن تو آتیش.  کاش مامان باباش نذارن

اینکه ریسک نیست اشتباه محضههههه. کلی تاپیک زده هنوز براش معلوم نشده که باید چیکار کنه . هنوز امید د ...

دقیقا میگم که یک درصد فک نکنه این آدم قراره درست شه به پدر و مادرتم این رفتارشو اطلاع بده سر یه آدمی که هنوز نامزدید انقد اذیت می‌کنه شما جلو خانوادت وایسادی؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دقیقا میگم که یک درصد فک نکنه این آدم قراره درست شه به پدر و مادرتم این رفتارشو اطلاع بده سر یه آدمی ...

پدر و مادرش میدونن . تو ی تاپیکی گفته میگن ردش کن بدبخت میشی خودش نمیخواد.

پدر و مادرش میدونن . تو ی تاپیکی گفته میگن ردش کن بدبخت میشی خودش نمیخواد.

خودمم میخوام با اینی ک خیلی دوسش دارم 

اما واقعا بهم فشار میاره میاد وایمیسه در خونمون. از سر کار ک میاد میاد میشینه تو ماشین سر کوچه 

آها خب استارتر عزیزم پدر مادر بد تو رو که نمی‌خوان اصلا حرف همه ما کنار شما با یه مشاورم مشورت کنی ه ...

آره عزیزم خودم‌میدونم اون مقصره . ولی منو مقصر جلوه میده میگه تو دروع گفتی یواشکی من کار پنهونی کردی منو شکاک کردی

آها خب استارتر عزیزم پدر مادر بد تو رو که نمی‌خوان اصلا حرف همه ما کنار شما با یه مشاورم مشورت کنی ه ...

خیلی میاد اصرار میکنه به برگشت

دلم براش میسوزه

خودمم میخوام با اینی ک خیلی دوسش دارم اما واقعا بهم فشار میاره میاد وایمیسه در خونمون. از سر کار ک م ...

بیاد وایسه . مهم نباشه برات 

اون میدکنه مثل تو دیگه پیدا نمیکنه ولی برای تو مثل تو اون خیلی زیاد هست . دنبال کسی باش که بهت ارامش بده . بذار انقد بیاد تا خسته بشه . فک نکنی الان که اینجوریه همین‌جوری میمونه ها . این بری باش زیر ی سقف صد پله از این بدتر میشه 

من تجربه کردم تو نکن . بخدا ضعف اعصاب گرفتم هنوزم عوارضش باهامه . اونم دنبالم میومد . میگفت قول میدم ولی فرصت که بهش میدادم دوباره همون بود . اینا دست خودشون نیست بیمارن .بخدا من اصلا حوصله تایپ کردن ندارن . ولی برای تو نوشتم چون دلم میسوزه.  ایندت عین روز روشنه که پشیمون میشی 

عزیزم اصلا اینطور نیست مگه شما شرایط رو میدونی ک ب من میگی مریض

وقتی میری بهش میگی یکی تو خیابون مزاحمم شده یعنی خودتم مشکل داری. وقتی خودتو داری با شروط بیمار اون آدم وفق میدی یعنی خودتم مشکل داری

کارشان تفکیک است : زن را از مرد، عقل را از بدن، انسانیت را از جامعه...////////////////////////    آلبر کامو / یادداشت ها:  با مرگش شادی وصف ناپذیری شروع میشد اما عذاب همین است:«آنها بموقع نمی میرند.».