من با نامزدم مجازی دوست شدم.نامزدم محدودیت پوشش گزاشت مو کامل داخل و مچ دست و پا پوشیده درباره دوستامم زیاد میپرسید ک چند بار بیرون رعتی باهاشون اینا. ساعت رفت و امدم رو دقیق باید بهش میگفتم. و درباره گذشتمم میپرسید زیاد.ی بار خونه مامان بزرگم رفتم و بهش نگفته بودم و چند ساعتی جواب زنگاشو نداده بودم و میگفت در دسترس نبوری رفتی خیانت کردی و فلان.ی روز من مانتو مچ کوتاه تر پوشیده بودم و اون فهمید و خلاصه دعوا شد ک چرا وقای من نیستم کاری زو ک نمیخوام انجام میدی میگفت مقصر تویی اعتماد منو با این کارت گم کردی.دوبار مزاحم تو خیابون داشتم با فاصله البته در حد تیکه پروندن من نمیدونم دیونه شدم اومدم حسادتشو تحریک کنم بهش گفتم و میگفت تو حتما بهش خندیدی ک تیکه انداخته و فلان و بازم دعوا کرد.بعد میگه جون باهام دوست شدیو همون اول برام عکس بدون حجاب فرستادی بهت شک دارم قبلا با کسی بودی.بهمگفته بود سفره خونه تفریحی نرو البته ک من قلیون نمیکشم با خانوادم رفته بودم روز جمعه بود و فهمید ک یواشکیش رفتم و بازم گفت اعتمادمو از دست دادی.اینم بگم محبت میکنه پول کمنمبزاره تعهد داره بهم.اما گاهی لوکیشن میخواد.بیرون رفتم باش میگفت نگاه به اون پسر نکن.یه بارم میگفت گوشیتو ازم قایمکردی . البته بگم ک تعقیبمم کرده چند باری.
من مقصربودم کلا توی این اختلافات یا شوهرم مشکل داره؟
حتما قبل اینکه برین خونه خودتون؛باید درمان بشه. یا با مشاوره یا دارو
حجابیعنی زنده باد عشق ❤️(( از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوههای زیبای جسم و زنانگی اش.(امام موسی صدر)))
ایشون بیماره خودتو با این پیر میکنی . حالا جلو تر بری بدترم میشه . منم از این موردا داشتم دیگه نزدیکای عقدمون بود بهم زدم کلا چون واقعا دیگه اعصاب برام نمونده بود
کارشان تفکیک است : زن را از مرد، عقل را از بدن، انسانیت را از جامعه...//////////////////////// آلبر کامو / یادداشت ها: با مرگش شادی وصف ناپذیری شروع میشد اما عذاب همین است:«آنها بموقع نمی میرند.».
ببین ایشون شکاکه شدید ترم میشه با این آدم رابطتتو تموم کن چون بعداً برات مشکل ساز میشه ما یه دوست خانوادگی داریم شوهرش مثل شما شکاک بود این خانوما میگرفت زیر چک و لقد که چرا رفتی پشت بوم لباس پهن کنی تو رفتی به همسایه ها نخ بدی یا چرا به مثلا پسر عمت لبخند زدی حالا هر چی اون خانم میگفت ایشون مثل داداشه برام ولی آدم شکاک این چیزا سرش نمیشه آخر رابطشونم رسید به طلاق با دوتا بچه بزرگ شما این ریسکو تو زندگیت نکن
چقدمتاپیک زدی در این باره . ببین این که این ادم مرد زندگی نمیشه کاملا معلومه . حتی پدرو مادرتم بهت گفتن . دعا میکنم سر عقل بیای و به التماساش گوش ندی و تمومش کنی . مجرد موندن بهتر از زندگی با این آدمه . اگرم جواب مثبت دادی مطمئنم یکروزی برمیگردی و تاپیکارو نگاه میکنی میگی خدایا تو داشتی بهممیفهموندی ولی خودم نخواستم .