2777
2789
عنوان

خانومای متاهل

| مشاهده متن کامل بحث + 296 بازدید | 41 پست

طبیعی نیست رفتارش

حتما قبل اینکه برین خونه خودتون؛باید درمان بشه. یا با مشاوره یا دارو

حجاب یعنی زنده باد عشق ❤️(( از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌ اش.(امام موسی صدر)))

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من هنوز توی این سایت متوجه نشدم که نامزد همون شوهره یا نه 

ولی در هر صورت ایشون رفتارش اصلن طبیعی نیست و بی شک در ادامه به مشکل می خورید مگر اینکه شما شدیدن شخصیت تابعی داشته باشید 

ریشه را در خاک محکم کن که گاهی زندگی / پیشِ پایت آب، گاهی هم تَبَر می آورد 

اون مریضه توام لنگه خودشی ولی بازمینه ی متفاوت

کارشان تفکیک است : زن را از مرد، عقل را از بدن، انسانیت را از جامعه...////////////////////////    آلبر کامو / یادداشت ها:  با مرگش شادی وصف ناپذیری شروع میشد اما عذاب همین است:«آنها بموقع نمی میرند.».  

ببین ایشون شکاکه شدید ترم میشه با این آدم رابطتتو تموم کن چون بعداً برات مشکل ساز میشه ما یه دوست خانوادگی داریم شوهرش مثل شما شکاک بود این خانوما می‌گرفت زیر چک‌ و لقد که چرا رفتی پشت بوم لباس پهن کنی تو رفتی به همسایه ها نخ بدی یا چرا به مثلا پسر عمت لبخند زدی حالا هر چی اون خانم می‌گفت ایشون مثل داداشه برام ولی آدم شکاک این چیزا سرش نمیشه آخر رابطشونم رسید به طلاق با دوتا بچه بزرگ شما این ریسکو تو زندگیت نکن 

نامزد

ببین این دوست پسرته

و اصلا قد آستینتو ندیده خودت بهش گفتی

و در کل خودت داری اونو حساسش میکنی

و این بی اعتمادی اینارو هم خودت ب وجود اوردی

همه تقصیرارو ننداز گردن یکی که نیست

ببین این دوست پسرته و اصلا قد آستینتو ندیده خودت بهش گفتیو در کل خودت داری اونو حساسش میکنیو این بی ...

دوس پسرم نیست نامزدمه‌. 

ن من بهش نگفتم قد استینمو خودش توی عکسی ک گرفته بودم بعد از چند روز فهمید . 

من خودم‌اصلا دوس ندارم حساسش کنم 

چقدم‌تاپیک زدی در این باره . ببین این که این ادم مرد زندگی نمیشه کاملا معلومه . حتی پدرو مادرتم بهت  گفتن . دعا میکنم سر عقل بیای و به التماساش گوش ندی و تمومش کنی . مجرد موندن بهتر از زندگی با این آدمه . اگرم جواب مثبت دادی مطمئنم یکروزی برمیگردی و تاپیکارو نگاه میکنی میگی خدایا تو داشتی بهم‌می‌فهموندی ولی خودم نخواستم .