2777
2789
عنوان

دل درد بعد از خوردن هرچیزی

30 بازدید | 4 پست

من نزدیک ۳ ماهه به محض اینکه هرچیزی میخورم دل درد میگیرم 

حالا نمیدونم معده ست یا روده اما فکر کنم معده باشه چون طول میکشه تا به روده برسه و از اولین لقمه معده شروع به فعالیت میکنه 

و نزدیک ۲ ساله یبوست دارم 

حالت تهوع و مدفوع خونی و ‌.. (ندارم) اشتهامم کم نیست 

فقط خواستم نظرتون رو بدونم 

ممکنه سرطان باشه؟  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خوب برو دکتر برو سونوگرافی معلوم میشه دیگه ۳ ماه کم نیست چه بی خیالی اینجا مگه میشه درمانت کنن حتما یه مشکلی هست دیگه

نگین ای خداااااااااااااااااا مشکل دارم بگین ای مشکل خداااااااااااااااااااااا دارم
خوب برو دکتر برو سونوگرافی معلوم میشه دیگه ۳ ماه کم نیست چه بی خیالی اینجا مگه میشه درمانت کنن حتما ...

نه همش فکر میکردم دارم به خودم تلقین میکنم ولی کم کم روزی ۲ بار مخصوصا بعد ناهار و شام اینجوری میشم البته سریع هم خوب میشم ۱۰ دقیقه نمیشه 

اره باید دکتر برم